empty


Wedstrijdverslagen 3e elftal

 


Seizoen 2013-2014


RKASV 5 - R.K.V.C.L. 3

Niet gespeeld, verplaatst naar 20-10-2013!


Seizoen 2012-2013

Dit seizoen geen 3e elftal bij R.K.V.C.L.


Seizoen 2011 - 2012


Zondag 4 december

R.K.V.C.L. 3 - Heer 5

Uitslag: 1 - 6

Wedstrijd waar we snel over uitgesproken zijn, slechter kan het hopelijk niet. Enige hoogtepunt was de opmerking van de Mommer dat volgens hem, als je een bal met de kop naar voren speelt het geen buitenspel kan zijn!!!!!!!!!!!!

Ons doelpunt werd gescoord door Youri Mullers van het tweede. Youri en Ashwin bedankt voor het uithelpen.

Zo, dat was het wel zo'n beetje voor deze wedstrijd. Mannen van drie laten we wel onze teamgeest hoog houden, die toch altijd sterk aanwezig is.


Derde elftal!

Deze week geen wedstrijdverslag van het 3e. Dan gebruiken we dit verslag voor een tussenstand door te geven van de eerste competitiehelft.

De wedstrijd tegen Keer heb ik

meegeteld bij alle gegevens.

Aantal gespeelde wedstrijden 11.

Aantal punten: 4, laatste plaats.

Doelpunten voor: 30

Doelpunten tegen: 68

Topscoorderslijst:

Patrick Maintz: 10

Jeffrey van Bijnen: 5

Peter Breuls: 4

Moustafa Ali-Cherif: 3

Hendri Huininga: 2

Silvain Royen: 2

Frans Willems: 2

Eric Lahaut: 1

Marc van Zeijl: 1 (2e elftal )

Aantal gespeelde wedstrijden per speler:

M. Ali-Cherif: 8

B. Krapels: 8

J. van Bijnen: 11

M. Kuipers: 5

H. Braken: 9

E. Lahaut: 11

P. Breuls: 5

P. Maintz: 11

A. Bulte: 3

J. Mommers: 8

F. Colombain: 4

P. Mommers: 9

E. Cruts: 4

S. Royen: 7

H. Huininga: 4 

G. Verhaegen: 10

F. Jansen: 10 

F. Willems: 10

 


Zondag 20 november

R.K.V.C.L. 3 - Sportclub WVV '28 4

Scheidsrechter: E. Cruts

Uitslag: 3 - 5

We dachten vandaag onze eerste 3 punten binnen te halen, maar door die gedachte hebben we nog nooit zo een slechte eerste helft gespeeld. Hoe slecht het was kon je zien aan het sportieve uitspelen van de bal voor de tegenstander, tot 3x toe lukte dit zelfs niet! De eerste 10 minuten gingen nog wel en kregen we ook een paar mooie mogelijkheden. Maar na die 10 minuten was het over en kon WVV uitlopen tot een 0-4 ruststand. R.K.V.C.L. gaf zich de 2e helft niet over en kwam heel anders uit de verf, de 0-4 werd teruggehaald tot 2-4 met een schitterend doelpunt van Moes en een doelpunt van Croma. Helaas werd door de penalty die Moes miste zijn mooi doelpunt te niet gedaan. We waren namelijk als deze gemaakt was op 3-4 gekomen en WVV was dan rijp voor de sloop geweest. Ook WVV kreeg direct na de gemiste penalty een penalty maar die werd wel gemaakt en dus het 2-5. Toch bleef R.K.V.C.L. vechten en dit bracht ons dan ook nog op 3-5. Ondanks alles, als we de kansen benut hadden waren we niet als verliezer uit de bus gekomen. (Dus Kevin, trek het je niet aan! R.K.V.C.L. 3 kan dat veel beter en het blijft niet bij een kans hahaha) Nog even vermelden dat het jammer was dat onze Huub, die normaal wel de penalty`s benut, uitviel.

 


Zondag 13 november

Berg '28 3 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 4 - 3

DE WEDSTRIJD TEGEN BERG`28 STOND OP HET PROGRAMMA, MAAR MET MAAR LIEFST 8 AFMELDINGEN MOESTEN WE DE WEDSTRIJD MET 9 SPELERS AANTREDEN, EN DAAR BEGONNEN DUS OOK DE TWIJFELS, MOETEN WE WEL GAAN?

MAAR DE KERSVERSE VADER FRED JANSEN NAM NU AL ZIJN VERANTWOORDELIJKHEID ALS VADER EN ZEI KOM OP MANNEN DAN VOETBALLEN WE VANDAAG MAAR MET 9 SPELERS. GELUKKIG KWAM EMIEL CRUTS OOK NOG OPDAGEN EN WAREN WE MET TIENEN.OOK IN HET VELD BELOOFDE FRED JANSEN DAT HIJ ZIJN EERSTE DOELPUNT ZOU MAKEN VOOR R.K.V.C.L. 3 EN OP ZOU DRAGEN AAN ZIJN DOCHTER, OOK DIT MAAKTE HIJ WAAR ALLEEN JAMMER VOOR FRED IN HET EIGEN  DOEL.EEN WEDSTRIJD DIE BEHEERST WERD DOOR VEEL STRIJD EN SPORTIVIETEIT VAN ZOWEL BERG`28 ALS R.K.V.C.L. DUS BIJ DEZE DAN OOK COMPLIMENTEN AAN BEIDE TEAMS.JAMMER GENOEG WERD DE WEDSTRIJD TOCH VERLOREN WAAR EIGENLIJK EEN GELIJKSPEL TERECHT ZOU ZIJN GEWEEST.DE DOELPUNTEN VAN R.K.V.C.L. WERDEN GESCOORD DOOR CROMA 2X EN PATRICK MAINTZ 1X.MOET WEL NOG VAN HENDRI VERMELDEN DAT ALS ERIC ZICH MEER MET HET SPEL BEMOEID HAD EN NIET ALLEEN NAAR VOREN GEGAAN WAS BIJ VRIJE TRAPPEN WE MISSCHIEN TOCH NOG HET PUNTJE GEHAALD HADDEN.

NOG EEN MEDEDELING MANNEN: WE ZIJN AL 4 SPELERS KWIJT AAN LANGDURIGE BLESSURES, DUS ALS HET EVEN KAN MELD JE DAN NIET TE SNEL AF (IK BEDOEL DAAR NIKS VERKEERDS MEE MAAR ALS HET EVEN KAN KOM VOETBALLEN).


Zondag 6 november

Wijlre 2 - R.K.V.C.L. 3
Uitslag: 5 - 2
Wedstrijd waar eigenlijk niet veel over te vertellen valt. Natuurlijk kwamen we weer op achterstand, met 2-0. Maar nu wel door twee eigen doelpunten van Silvain Royen en Guus Verhaegen. We dachten dan ook dat er weer en monsterscore uit zou rollen. Maar R.K.V.C.L. deed niet veel onder voor het hoog geplaatste Wijlre en kwamen dan ook nog voor rust op 2-1. Na de rust was het weer Wijlre dat wist te scoren maar R.K.V.C.L. kwam weer terug tot 3-2 door een goal van Patrick Maintz (was het Patrick wel?). Dat Wijlre uitliep naar een 5-2 eindstand lag niet aan R.K.V.C.L. maar aan het kinderachtige optreden van de scheidsrechter. Hoe Wijlre aan deze hoge klassering komt is mij een raadsel want het was toch een van de zwakste tegenstanders die we tot nu toe gehad hebben.
Bij deze wil ik Fred en Judith feliciteren namens het derde elftal met de geboorte van hun dochter Xavie. Daar moet op gedronken worden!!
Huininga, sn.l zag er goed uit!


Zondag 30 oktober

R.K.V.C.L. 3 - RKVVM 4

Uitslag: 3 - 3

Weekend zonder al teveel verwachtingen vanwege het zware jubileum weekend met als hoogtepunt de reünie. Maar toch, door de goede mentaliteit en de inzet de laatste weken hebben we toch het eerste echte puntje binnen!

Voor de wedstrijd was daar echter geen sprake van want om 10 voor 11 kwamen de laatste spelers pas aanzetten! Een speler van RKVVM kwam zeggen dat er een bal bij de kippen lag en kreeg als antwoord: "als je het fatsoenlijk vraag schieten de kippen hem normaal gesproken terug". Mustafa die uit het niets gewoon omviel op het veld! Thee in een kan zonder pompje erin, dus moesten we het maar met een kratje Juup doen in de rust! Het bleek wel dat het 3e dat nodig had want door de energie van de Juup behaalden we nog een puntje door eerst met 1-3 achter te hebben gestaan. De doelpunten werden gemaakt door Patrick Maintz en Peter Breuls (2) waarvan de eerste een beauty was! Maintz let op, Prul komt eraan.

Helaas is de tent gisteren al afgebroken en kunnen we hem niet laten staan voor het kampioensfeest!

Nog te vermelden is het goede keeperswerk van Jeffrey Mommers!

Rest mij nog iedereen te bedanken die aanwezig isn geweest tijdens de huldiging van de jubilarissen tijdens het jubileumfeest! Uiteraard ook namens de andere jubilaris van ons elftal, Huub Braken.


Donderdag 20 oktober

SV Meerssen 3 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 7 - 4

Door de nederlaag bij Daalhof 12-5 zat de schrik er goed in omdat Daalhof verloren had van Meerssen met 5-1.

Maar de mannen van 3 (en 2) zijn echte strijders geworden! Dat we deze wedstrijd niet konden winnen was al ingecalculeerd alleen de uitslag was nog een verrassing.

Maar R.K.V.C.L. vocht voor elke bal en dat betekende dan ook maar een eindstand van 7-4. Na weer een 4-0 achterstand kwamen we weer terug op een 4-2 stand door een doelpunt van Marc van Zeijl en Croma.

Na derust bleef ook de verwachte afslachting achterwege en kwamen we zelfs op 5-3 door weer een doelpunt van croma. R.K.V.C.L. bleef de gehele wedstrijd vechten en we hadden zelfs de mogelijkheid om op

5-4 te komen maar helaas ging dit niet door. Meerssen scoorde hierna nog tweemaal 2 ongelukkige goals en Mustafa maakte er dan uiteindelijk met een mooie knal nog 7-4 van.

Mannen de inzet en de sportiviteit is 100% aanwezig, ga zo door en de puntjes komen wel.

P.S. GELUKKIG VOOR MEERSSEN DAT ER ZONDAG INHAAL PROGRAMMA IS WANT DOOR EEN BUIKLANDING VAN PETER MOMMERS WAS HET VELD ZONDAG ZEKER ONBESPEELBAAR VERKLAARD.

Toch moet ik even vermelden dat the man of the Match toch de man met de buiklanding was namelijk Peter Mommers en Patrick Maintz waren blijven je doelpunten.

Mannen van 2 weer bedankt namens R.K.V.C.L. 3.


Zondag 16 oktober

Daalhof 3 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 12 - 5

Vandaag uit naar koploper Daalhof en als je dan maar met 11 spelers bent is een stunt ver te zoeken. Dat bleek al snel want binnen een half uur stonden we al met 4-0 achter. Dat Mustafa nog een tweede talent had wisten we niet want hij deed het goed als

stand-in keeper. Alleen moet hij de ballen niet allemaal binnenkant paal erin kijken en op de spelers roepen laat maar lopen jaja.

Maar er werd wel gestreden met de middelen die we hadden en gelukkig kregen we hulp van een aantal spelers zodat we ook terug kwamen op een

4-2 achterstand door 2 mooie doelpunten van onze topscoorder Patrick Maintz.

In de 2e helft waren we volgens mij al in de kantine want binnen 4 minuten was het opeens 8-2. Toch deden we af en toe nog iets terug met 2 wereld goals, jaja van weer Patrick Maintz, vooral de laatste was een beauty!

Maar wie had gedacht dat deze de mooiste was had niet gerekend op Eric Lahaut. Eric scoorde bijna dezelfde, alleen nog eens van 2x zo ver.

Mannen het was een kansloze nederlaag maar positief is wel dat we lekker zijn mee blijven voetballen in een sportieve wedstrijd van beide teams.

P.S. Patrick, je wordt wel topscoorder maar je moet wel je medespelers er niet van weerhouden ook af en toe eens te scoren (teamsport haha).

Fredel, veel plezier bij de oktober feesten.


Zondag 9 oktober

R.K.V.C.L. 3 - Keer 2

Uitslag: 4 - 2

YES, YES, YES!!

De eerste 3 punten zijn binnen, al zag het er de eerste 20 minuten niet naar uit want toen stonden we alweer op een 2-0 achterstand.

Maar we bleven goed mee voetballen en dat resulteerde al snel in de 1-2, een mooie combinatie van Frans Willems met Patrick Maintz die een lastige voorzet van Frans toch nog wist in te tikken. We roken onze kansen en Keer werd onder druk gezet. Zo kwamen we dan ook op een 2-2 stand door een mooie kopbal van Frans. R.K.V.C.L. ging door en er kwamen dan ook vele kansen die allen verprutst werden. Toch kwam R.K.V.C.L.l nog voor rust op een 3-2 voorsprong door een prachtig lob van Peter Breuls.

R.K.V.C.L. ging de eerste minuten na rust door met het goede spel maar helaas wist Peter Breuls een niet te missen kans toch te missen!

We werden een kwartier na rust flink onder druk gezet maar ook Keer wist de vele kansen die ze kregen niet te benutten. En zo ging het dus op en neer, waar R.K.V.C.L. twee penalties had moeten krijgen en Keer ook een kregen we uit eindelijk toch nog onze penalty die overigens terecht was.

Zo kon Silvain ons dan ook naar de overwinning schieten.

Mannen gefeliciteerd, zondag van Daalhof winnen dan kunnen we de tent bestellen!

EVEN NOG VERMELDEN DAT WE GEHOLPEN WERDEN  DOOR 2 SPELERS VAN HET 2E namelijk Frank(appie)Kars en Marc van Zeijl. Bedankt voor jullie hulp.


Zondag 2 oktober

R.K.V.C.L. 3 is vrij!

3e niet gespeeld maar toch weer beetje verloren. Ondanks we een baaldag hadden kwamen we toch met een 3 tal spelers in actie om het 2e uit te helpen.

Aan de uitslag te zien zou je zeggen het 3e heeft gespeeld want deze uitslag is voor ons normaal.

8-0, 2-8, 2-6, 2-6. En nu weer een

2-8 met het 2e ( dus Eric als je zo doorgaat wordt je recordhouder van de meest gepasseerde stopper van R.K.V.C.L.l haha).

Maar goed Eric, Bert en Peter namens Math en Jos bedankt voor het uit helpen van ons 2e elftal, ZO MOET HET GAAN BIJ ONS CLUPPIE.

Positieve van deze wedstrijd is dat de laatste 4 wedstrijden 2x gescoord werd door spelers van het 3e, nu ook weer scoorden 2 spelers van het 3e, Bert Krapels en Peter Breuls. Nu nog de 0 en we winnen misschien een wedstrijd.

Aanstaande zondag 11.00 uur:

R.K.V.C.L. 3 – Keer 2

Aanwezig: 10.15 uur

MELD JE OP TIJD AF !!!!!!!!


Zondag 25 september

R.K.V.C.L. 3 - RKASV 3

Uitslag: 2 - 6

Jeh wat zal ik nu weer eens verzinnen !!! Een ding weet ik zeker, op het veteranen niveau stonden we mee aan de top ( 2 x 30 minuten )!

Vol vertrouwen begonnen we aan de wedstrijd en haalden we hetzelfde niveau als vorige week tegen Bunde.

Maar goed met de aanwezigheid van Harry Vermeegen als grensrechter konden we het niet waar maken.

Helaas kwamen we toch op een 2 – 0 achterstand, maar toch waren we goed aan het voetballen en kwamen terug op 1-2 door een doelpunt van Hendri Huininga. Met een beetje meer geluk waren we dan ook nog op een ruststand van 2 – 2 gekomen maar de lat stond 2 x in de weg.

Na rust eerste 10 minuten ging het nog, MAAR DAN MANNEN IS HET OP, auw zek (net zoals in Bunde).

Je zou zeggen als de conditie op is blijf dan naar achter hangen maar nee bij ons stormen ze naar voren en dan is voor de 43 jarige plussers de weg terug ver.

Natuurkijk konden we niet beschikken over onze ervaren doelman, maar moet zeggen Croma je hebt het goed gedaan als stand in anders was de score nog verder uitgelopen.

Met vlagen konden we toch nog wel eens wat doen en daardoor ontstond ook de 2-6 door een doelpunt van Patrick Maintz die de buitenspelval schitterend wist te ontwijken !!!!!

Zelfs kregen we nog de kans om er

3-6 van te maken maar TITA wist het, om het niveau van Frans Willems tegen Heer te verbreken om 2x op de lijn te missen.

P.S. FREDEL HOU JIJ MIJN TASJE EFFE VAST (JE WEET TOCH LAAT DAT IN DE KANTINE LIGGEN)!

Groetjes Jos en Math.


Zondag 18 september

Bunde 3 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 6 - 2

Ook de derde wedstrijd ging voor R.K.V.C.L. 3 verloren. Aan de uitslag zou je zeggen dat het een een kansloze nederlaag was, maar dat was helemaal niet zo. Al was het begin wat stroef en kregen het 2 spelers klaar om op een kunstgrasveld in de grond te trappen. (Fred Jansen en Frans Willems). R.K.V.C.L. begon sterk (Mourinho had de poppetjes op de goede plaats staan) en gingen dan ook verdiend de rust in. De 0-1 ontstond door een schitterend  steekballetje van Hendri Huininga die Patrick Maintz de kans gaf de 0-1 te scoren en dat deed hij dan ook. Na de rust gingen we het eerste kwartier door met het goede spel van de eerste helft.

Maar helaas het laatste half uur hielden we onze plaatsen niet meer en was het een warboel geworden (ook dank zei onze vliegende keeper vandaag, haha).

Pluspunt is wel dat het spel beter wordt en dat geeft hoop mannen! Volgende week de eerste 3 punten in Limmel houden. Het 2e doelpunt van R.K.V.C.L. werd gemaakt door Hendri Huininga middels een mooie kopbal,

hé Frans!!!


Zondag 11 september

R.K.V.C.L. 3 - Vilt 2

Uitslag: 2 - 8

Weer een kansloze nederlaag vandaag, al moet ik zeggen dat de voorbereiding al niet vlekkeloos liep! Frans Willems zorgde voor de wedstrijd voor een vies luchtje zodat de helft van het elftal al brakend het veld op liep en dit de wedstrijd zeker beïnvloed heeft.

Vilt 2, natuurlijk stukken beter en fitter dan onze generatie met een gemiddeld leeftijd van 43 jaar, kwam binnen een half uur al op een 0-4 voorsprong. Misschien als we gaan trainen op corners dat we dan nog een kansje hebben want die kregen we genoeg vandaag.

Voor rust maakte Silvain Royen nog wel de 1-4 uit een strafschop maar dat was het dan ook. In de tweede helft ging Vilt gewoon door met scoren. Frans Willems scoorde alsnog de 2-8 en viel de uitslag toch nog mee.

Helaas voor ons kon Fred Jansen die ongeveer een jaar of 20 op het eerste gespeeld heeft niet met de punt naar voren spelen.

Tenslotte heb ik volgens Mourinho (Math Raike) nog niet de poppetjes op de goede plaats staan. Math je hulp is zondag ook weer welkom.

P.S. Nog even een opsteker: Bunde 3 – Heer 5  2 – 0 OJEE!!!


Zondag 4 september

Heer 5 – R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 8 - 0

Zondag was het dan zo ver de eerste competitiewedstrijd begon tegen een sterk Heer 5, volgens mij de kampioens kandidaat nummer 1.

Tuurlijk waren we dan ook kansloos met de oude botten, maar toch kregen we bij de stand van 0 – 0 de beste kansen maar helaas werden die niet benut. Bert Krapels kwam alleen voor de keeper maar miste.

Frans Willems kreeg het voor mekaar een bal op de lijn nog over te schieten (Franske, ik laat je nog 20 keer oefenen dit lukt je nooit meer).

Ook na rust kregen we nog een paar goede kansen maar weer Frans Willems en 2x Hendri Huininga konden het doel niet vinden.

Bij deze wil ik dan ook zeggen dat ook de coach nog niet alle poppetjes op de goede plaats had gezet, maar mannen hier wordt aan gewerkt.

Wel wil ik bij deze namens het 3e elftal Demis Habets van harte beterschap wensen nadat hij 2 weken geleden slecht nieuws kreeg over zijn versleten heup, werd hij gisteren bij een wel heel vieze overtreding onderuit gehaald. We dachten dat het nog wel mee viel maar bij nader onderzoek op het AZM bleek dat Demis zijn enkelbanden heeft afgescheurd en zijn enkel gebroken is.

Dus nogmaals Demis van harte beterschap.


Seizoen 2010-2011


Zondag 15 mei

R.K.V.C.L. 3 - FC Vinkenslag 3

Uitslag: 6 - 4


Zondag 8 mei

RKHSV 4 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 4 - 2

Zondag moesten we aantreden met een kneuzen elftal, 13 spelers omgekleed waarvan er 2 helemaal niet konden invallen.

Maar goed de wedstrijd moest toch gespeeld worden en wie dacht dat RKVCL met een monster nederlaag naar Limmel zou komen had het mis. Nadat we enkele goede kansen verprutst hadden kwam RKHSV onverdiend op een 1–0 voorsprong. Uiteindelijk kwamen we toch op 1–1 doordat Hendri Huininga doorliep op een raar stuiterende bal die hij kon afronden, RKVCL bleef goed door voetballen en kwam nog voor rust op een 2–1 voorsprong nadat Hendri Huininga een gat trok voor Patrick Maintz die daardoor vrij kwam en het overzicht behield om Croma te laten scoren.

Dat we deze wedstrijd alsnog verloren met 4–2 kwam door een aantal rare beslissingen van de scheidsrechter en de vele kansen die om zeep werden geholpen (Hendri Huininga op de doellijn, Croma op de doellijn en zo waren er nog meer van die gevallen)

p.s. Frans moet voor Hendri vermelden dat je een kneusje bent, haha!

 


Donderdag 28 april

R.K.V.C.L. 3 - SVME 4

Uitslag: 2 - 1

Huub Braken scoort hattrick !!

Op verzoek van SVME hebben we de wedstrijd op donderdag gespeeld, een wedstrijd waar RKVCL 3 zich definitief veilig kon spelen.We begonnen erg zwak aan de wedstrijd en kwamen dan ook op een 0 -1 achterstand door een eigen goal van Huub Braken. De 2e helft herstelde rkvcl goed en kwam dan ook verdiend op een 2 – 1 voorsprong. 2x werd de doorgebroken Hendri Huininga in het strafschopgebied neer gelegd, en good old Huub Braken nam zijn verantwoordelijkheid voor zijn eigen doelpunt en scoorde 2x vanaf de stip. Dit was dan ook de eindstand waarbij Huub Braken een on officiële hattrick maakte en zijn we veilig.

P.S. waar was mijn mede coach Peter Mommers die avond ???

 


Paasmaandag 25 april

Iason 2 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 2 - 2

Op een mooie zondagmiddag moest het 3e het opnemen tegen Iason die het zelfde aantal punten hadden. Dat het warm was, was wel te zien aan de wedstrijd. Het was dat het koningskoppel Jos Smeets en Peter Mommers (van de 4 wedstrijden die ze coach zijn er pas één verloren hebben) de spelers wakker hielden door goed te coachen vanaf het terras van de kantine met een heerlijk glaasje bier. RKVCL kwam op een 0-1 voorsprong door Patrick Maintz en dat was ook de ruststand. Vervolgens kwam Iason op 1-1 en 2-1 door een knullige terug speelbal van de ervaren Math Kuipers. Maar door een prachtige diepte pass van good old Huub Braken, die Patrick Mainz wegstuurde en die vervolgens de vrijstaande Hendri Huininga kon bereiken om alsnog 2-2 te maken.

Even iets vermelden wat ook wel eens gezegd mag worden; een uitstekende fluitende scheidsrechter van Iason.

 


Zondag 17 april

R.K.V.C.L. 3 - Spcl. WVV '28 4

Uitslag: 3 - 3


Zondag 9 april

Daalhof 2 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 5 - 3

Doelpunten: Silvain Royen 2x en Patrick Maintz. De nieuwe aanwinsten moesten vandaag vroegtijdig naar de kant met van allerlei pijntjes.


Zondag 3 april

R.K.V.C.L. 3 - Berg '28 4

Uitslag: 3 - 1

Spitsen van het eerste elftal, opgelet!

Hendri Huininga is weer in aantocht!

Bij zijn eerste officiële optreden dit seizoen maakte hij meteen al drie doelpunten. Omdat Berg maar eenmaal wist te scoren won het derde uiteindelijk verdiend met 3-1. Ook nog een woord van dank aan gelegenheidskeeper Henk van Kruchten. Verder was het elftal goed neergezet door de interim coaches Jos Smeets en Peter Mommers!

Mannen, het juupke hebben jullie vanavond wel verdiend!


Zondag 27 maart

R.K.V.C.L. 3 - Geertruidse Boys 2

Uitslag: 1 - 5


Zondag 20 maart

DBSV 4 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 5 - 4


Zondag 13 maart

SVME 4 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 1 - 3 (Gestaakt)


Zondag 20 februari

RKSV Heer 4 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 5 - 0


Zondag 13 februari

FC Vinkenslag 3 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 3 - 1


Zondag 6 februari

R.K.V.C.L. 3 - Vilt 2

Uitslag: 3 - 3

Croma moest vandaag met de ambulance naar het AZM vanwege een knieblessure. Vanaf deze plaats wensen we Croma een spoedig herstel toe!


Zondag 21 november

R.K.V.C.L. 3 - RKHSV 4

Uitslag: 0 - 1


Zondag 7 november

R.K.V.C.L. 3 - IASON 2

Uitslag: 4 - 3


Zondag 31 oktober

Spcl. WVV '28 4 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 1 - 1


zondag 24 oktober

R.K.V.C.L. 3 - DBSV 4

Uitslag: 2 - 2

 


Zondag 17 oktober

R.K.V.C.L. 3 - Daalhof 2

Deze wedstrijd is op verzoek van Daalhof uitgesteld!

Een uurtje trainen zondag????


Zondag 10 oktober

Geertruidse Boys 2 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 6 - 2

 


Zondag 3 oktober

R.K.V.C.L. 3 - DBSV 4

Deze wedstrijd is verplaatst naar zondag 24 oktober a.s.

 


Zondag 26 september

Berg '28 4 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 6 - 1


Zondag 19 september

R.K.V.C.L. 3 - Heer 4

Scheidsrechter: Emiel Cruts

Uitslag: 2 - 3

Doelpunten: P. Maintz en

F. Willems


Zondag 12 september

Vilt 2 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 4 - 4


Seizoen 2009-2010


Zondag 18 april

DBSV 6 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 4 - 3


Maandag 5 april

R.K.V.C.L. 3 - Leonidas W. 6
Uitslag: 8 - 1

Regelmatige overwinning van ons 3e. Nog even afwachten op de uitslag van DBSV 6 en dan misschien vandaag al feesten???? DBSV heeft vandaag gewonnen waardoor we pas volgende week kampioen kunnen worden (gelukkig)!


Zondag 28 maart

BMR 4 - R.K.V.C.L. 3
Uitslag: 0 - 4
Lekker weertje, veel mensen, en wederom een gemotiveerd BMR 4 om tegen ons te sparren. Maar dat was van korte duur want na een schitterende vrije trap van Eric, waar de keeper radicaal naast zat kwamen we al snel op 0-1. Daarna werd ik zelf diep gestuurd en maakte er de 0-2 van. Op dat moment was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld want na dit doelpunt was de tegenstander al van slag. Niet veel later, na weer een vrije trap van ditmaal Bert, kwam de bal bij mij terecht en vanuit de lucht legde ik hem stil en haalde de trekker over. De keeper haalde deze er goed uit maar Patrick en Youri waren goed bij de les en beiden zetten een sliding in waarna Patrick de eerste was die hem intikte 0-3. Het 4e doelpunt werd ik weer diep gestuurd en afwerken maar.

In de 2e helft werd de tegenstander wat beter maar na een paar lachwekkende momenten van onze kant, was het dit. Er is dus echt niets meer gebeurd. Zo goed als de 1e helft was zo slecht was de 2e helft.

In de 3e helft kwamen we te weten dat we korter bij het feestje zijn gekomen want onze concurrenten hadden beiden verloren.

Dus heren het zou kunnen zijn dat we paasmaandag al kunnen vieren.

 


Zondag 21 maart

R.K.V.C.L. 4 - Daalhof 4

Uitslag: 6 - 2

Vandaag stond de topper tegen Daalhof 4 op het programma. Tijdens de warming-up werd al snel duidelijk dat zij de snelheid misten. Met Jeffrey en mij in de spits zou dat wel goed komen. Al na 5 minuten werd een bal diep gestuurd en Jeffrey en ik profiteerden daarvan door niet in buitenspelpositie de 1-0 te scoren. Onze tegenstander was hier niet gelukkig mee en men liet dat blijken door onnodig ruw spel. Daarna was onze stofzuiger ook weer eens van de partij. Jullie kunnen wel indenken als Peter sneller is dan de tegenstander welk tempo er bij hun inzat. Na een één tweetje tussen Peter en Frans maakte Peter het goed af met een bekeken schuiver.. Daarna werd ik de diepte ingestuurd en scoorde ik ietwat gelukkig. Daarna werkte Frans zich tussen 3 spelers en de keeper vrij en kon zo doelpunt nummer 4 inkoppen. Het 5e doelpunt werd door mij met het hoofd gemaakt. Dit had niemand verwacht maar ja het was weer een prul goal en die tellen ook. De tegenstander scoorde daarna de 5-1. Na rust was de eerste aanval al weer raak. Ik kon Croma aanspelen hij hij benutte deze niet te missen kans. Het 2e doelpunt van Daalhof was een foutje van Kuipertje en hierdoor kwam de 6-2 eindstand op het bord, want na een grove overtreding van de tegenstander is besloten om niet verder te voetballen. Wederom een verdiende overwinning van het 3e. Op naar de volgende wedstrijd en volhouden zo mannen.


Zondag 14 maart

R.K.V.C.L. 3 - Eijsden 5

Uitslag: 2 - 0

Op deze morgen moesten we al vroeg aantreden tegen Eijsden 5. Ook Eijsden is nog een kandidaat voor het kampioenschap. Uiteindelijk werd het een moeizame maar wel een verdiende overwinning voor het derde.

Doelpunten gemaakt door Peter Breuls en Frans Willems.


Zondag 7 maart

Scharn 5 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 4 - 3


Zondag 28 februari

R.K.V.C.L. 3 - S.C.G. 4

Uitslag: 13 - 2

Op een hele druilerige zondagmorgen mochten we weer aantreden tegen een gemotiveerd SCG 4. Want wie wil er niet winnen van een medetitelkandidaat. Op een slecht veld en met de eerste helft wind tegen waren we het eerste half uur heer en meester. Er werd goed de bal laag gehouden en gecombineerd en dat resulteerde al gauw in een 5-0 voorsprong. Maar daarna, zoals altijd eigenlijk, willen we allemaal scoren en komt achterin bij ons zoveel ruimte dat een tegendoelpunt niet kan uitblijven en dat gebeurde dus 2 maal, rust 5-2. Na de rust wind mee en in de kleedkamer hadden we dus afgesproken de lange bal te spelen omdat de tegenstander achterin niet de snelste waren en dat kwam snel uit. Bijna iedere aanval was prijs en de tegenstander kreeg steeds minder zin erin. Een kwartier voor het einde heb ik gevraagd of ze wilden stoppen en dat hebben ze ook gedaan. Dus weer een goed begin van het 3de. Volgende week tegen Scharn moet zeker achterin alles op zijn plaats blijven staan, want deze jongens hebben meer kwaliteit dan SCG. En op kunstgras natuurlijk dat ons ook niet ligt.

Doelpunten gemaakt door:

Clifton Verhaegen 4 maal, Jeffrey van Bijnen 4 maal, Huub Braken 1 maal, Patrick Maintz 1 maal, Frans Willems 1 maal en Peter Breuls 2 maal.

  


Zondag 24 januari

De Heeg 4 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 1 - 10

Vandaag een wedstrijd om ons op te warmen voor de aanstaande toppers. Mensen genoeg aanwezig met dank aan Kuul en Youri. De wedstrijd werd makkelijk afgesloten met een 1-10 overwinning. Met een openings doelpunt van Frans Willems begon een spektakel van bloopers, blunders en lachsalvo's. Wil er vandaag ook niet veel woorden aan vuil maken maar kan wel zeggen dat de toeschouwers hebben genoten en dat kan natuurlijk alleen bij het derde!

De doelpunten werden gemaakt door: Frans Willems, Kuul, Croma (4),

Angelino en Peter (3).

Nog effe wachten en dan hopen we het seizoen af te sluiten met een leuke afsluiting natuurlijk. Dus heren van het derde begin maar alvast te sparen, het zou zo maar kunnen zijn.....!

Peter Breuls

 


Zondag 22 november

Eijsden 5 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag 3 - 3


Zondag 8 november

R.K.V.C.L. 3 - DBSV 6

Uitslag: 3 - 1

Vandaag stond de topper op het programma,en dat hebben we geweten ook.

Deze tegenstander vol buitenlands talent heeft het ons erg moeilijk gemaakt, en zijn we tot ons uiterste moeten gaan. Na wat kleine kansen aan beide kanten mocht Eric een vrije trap nemen, die bal werd opgevangen door Frans Willems en in de draai ingeschoten 1-0. Niet veel later kreeg Croma het op zijn heupen en na een lange slalom schoof hij de bal langs de keeper af 2-0. Na de rust zijn we 3 keer goed weggekomen door ballen van de lijn af te halen Frans 2 en Marc 1 keer. De tegenstander werd wat feller en er werden dan ook de nodige tikken uitgedeeld. Na weer een goede pass van Eric op mij kon ik aan een pingel toer beginnen en waar niemand verwacht had dat dat iets zou worden werd het zo waar ook nog een mooi    (prul doelpunt) door de bal achterover te vallen en over de keeper heen te schieten. Dbsv liet het hier niet bij en bleef drukken. Dat resulteerde in de 3-1 eindstand. Deze 3 punten hebben we gestolen maar ook dat mag wel na die inzet van ons. Op naar de volgende topper. Eijsden 5 uit alltijd moeilijk. Miel bedankt voor het leiden van deze wedstrijd, en bij deze willen we Jean Slapak en zijn vrouw, en onze sponsor familie Mommers bedanken voor het schenken van de wedstrijd ballen .

 


Zondag 1 november

R.K.V.C.L. 3 - Oranje Boys 2

Uitslag: 2 - 1

Kort en krachtig deze mensen trainen 2 keer per week.
Wij vertalen dat in drank. Ondanks alles komen we al na een halve minuut op 1-0. Eigen doelpunt (grapje he Mommer). Ook na dat doelpunt was onze tegen stander beter dan ons en maakte voor rust 1-1. Na de rust waren wij ook niet al te best. Maar na een schitterent doelpunt van Croma is deze wedstrijd in ons voordeel beslist.


Zondag 25 oktober

R.K.V.C.L. 3 - BMR 4

Uitslag: 7 - 1


Zondag 18 oktober

Leonidas W. 6 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 1 - 10


Zondag 27 september
R.K.V.C.L. 3 - Scharn 5

Uitslag 3 - 0

Op deze lekkere, warme ochtend konden we aan de bak tegen, dacht ik, een goede tegenstander. Maar dat bleek toch anders, ze kregen de eerste vrije kopkans en dat was bij hun het enige van de eerste helft. Bij ons was het het tegenovergestelde van vorige week, daar waar wij beter waren misten we volop kansen en dat was vorige week anders. Maar na een goede corner van Sylvain, kopte Frans 1-0 binnen en na nog vele kansen gemist te hebben werd de eerste helft uitgespeeld zoals het moet. De tweede helft hetzelfde beeld, wij aanvallen en niet scoren op bepaalde momenten. We kregen een strafschop die ik zelf voor express recht op de keeper afschoot met de punt en miste. Niet veel later krulde Sylvain de 2-0 binnen uit een vrije trap en deze was echt een beauty. De wedstijd bleef leuk tot dat ik zelf 3-0 maakte en de spelers het gezien hadden van Scharn. De 3-0 was een terechte uitslag en we kregen daarbij ook nog geen hulp van onze scheids want hij onthield ons twee strafschoppen terwijl aan de andere kant er een gegeven werd waar niks bij was. Dus op na de volgende wedstrijd, we liggen op schema tot nu toe. Een dankwoord aan Miel voor het leiden van deze wedstrijd.


Zondag 20 september

SCG 4 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 4 - 9

Doelpunten: J. van Bijnen 3, P. Breuls 4, S. Royen en P. Thiemen.

Vandaag hebben we een leuke pot gevoetbald waarbij alles lukte.

De tegenstander, met grotendeels oud 1e elftal spelers, was eerlijk gezegd qua veldspel beter dan ons maar dat was dan tot de 16 meter en dan hield het op. En bij ons was het wederom hard werken en bijna iedere kans verzilveren, want de keeper, eerlijk gezegd, was een vliegenvanger, maar dat boeide ons niet omdat SCG uitaltijd moeilijk is en er ieder jaar wel iets gebeurde. Maar vandaag niet dus,zo zie je dan ook weer dat het ook zo kan met het 3e, hard werken en de punten meenemen. Volgende week krijgen we de eerste goede tegenstander, dan kunnen we zien waar we staan hou er rekening mee half 11 beginnen thuis tegen Scharn.


Zondag 13 september

R.K.V.C.L. 3 - De Heeg 4

Uitslag: 5 - 3


Zondag 6 september

DBSV 5 - R.K.V.C.L. 3

Uitslag: 3 - 10

Doelpuntenmakers: A. Bulte, J. van Bijnen 3x, P. Breuls 3x, F. Willems 3x.

Leuke wedstrijd van het 3e elftal dat meteen aan de bak moest tegen de studenten. Maar de vrees die we hadden werd snel weggepoets, ze waren wel jong maar niet slim genoeg om ons als veteranen te kunnen verslaan. Bij de rust hadden we al een grote voorsprong kunnen hebben, maar er was een engel bij de keeper van DBSV op de lat die 2 maal hielp. De tweede helft ging het bij de tegenstander niet veel beter en liepen we uit naar een mooie uitslag. De pijp was leeg bij iedereen, zowel bij ons als bij DBSV. De doelpunten werden gemaakt door Frans Willems 3,
Croma 3, Peter Breuls 3 en Angelino Bulte.

Het bestuur en het 3e danken Roy van Bogaert voor het sponsoren van wedstrijdballen voor het derde!!

Login

Onze club winkel

onzeclubwinkel

Nieuwsbrief

Ga naar boven