empty

Toernooi verslagen 2013

Reactie Rob Vrancken, Assistent Trainer RVU dames team d.d 30 mei 2013:

Mijn complimenten voor het leuke internationale toernooi algelopen zondag. De goede organisatie en goede scheidsrechters hebben bijgedragen aan een leuk evenement.

Hopelijk tot volgend jaar!

Reactie van Frank Schimberg, Trainer FC Hürth JG 2003 d.d 3 juni 2013:

Meine Mannschaft und Ich wollten uns mal für das ganz tolle Fußball Turnier bei euch in Maastricht bedanken.Kinder, Eltern und der Trainer waren sehr begeistert.Wir würden uns freuen nächstes Jahr wieder an eurem Turnier teilnehmen zu dürfen.

Reactie van J.L. (Hans) Uiterdijk, Leider WB E1 van VV Wilhelmina Boys d.d 3 juni 2013:

Namens spelers, trainers en ouders van VV Wilhelmina Boys E1 uit Best en natuurlijk ook ondergetekende wil ik jou en de toernooicommissie bedanken voor een fantastisch toernooi afgelopen zaterdag.   We hopen in de toekomst zeker nog een keer terug te mogen keren om hier een vervolg aan te geven!!!  

Reactie van Dirk Dwarswaard Namens dvv ODS d.d 3 juni 2013:

Gefeliciteerd met het zo goed organiseren van zo’n groot tournooi en dan ook nog te maken krijgen met afzeggingen, etc  We weten hoe ontzettend vervelend dat kan zijn. Misschien te voorkomen door de bijdrage voor deelname van te voren te laten betalen.

 

Als enige kritiek zouden wij willen meegeven om rekening te houden met waar de teams vandaan komen. Onze vereniging moest normaal gesproken 2 u rijden, dus hadden wij een voetbalkamp ingericht in Schin op geul. Het is dan niet leuk is om bij aankomst op het terrein te vernemen dat de eerste wedstrijd pas een uur later gespeeld wordt, dan origineel gepland.,

en dat je dan ook nog 1 wedstrijd minder speelt vanwege een andere poule indeling. We wilden je dat laten weten, opdat jullie daar je voordeel mee kunnen doen  Wellicht tot een volgende keer

 


Login

Onze club winkel

onzeclubwinkel

Nieuwsbrief

Ga naar boven