empty

Toernooi organisatie  mei 2016.

In mei 2016 worden er geen jeugd en dames toernooien georganiseerd door onze vereniging.

 

Toernooi organisatie mei 2015

Hartelijk welkom op de website van het internationale jeugdtoernooi, en het internationaal damestoernooi van R.K.V.C.L. Op de site vindt u alles wat met de toernooien te maken heeft.

De jeugdtoernooien werden vernoemd naar de legendarische Leon Paulussen, mede oprichter van R.K.V.C.L., zonder wiens toedoen, onze vereniging niet meer zou hebben bestaan. Ook zullen de Dames weer strijden om de Pie Roymans Wisselbeker. In 1996 werd voor het eerst het Pie Roijmans Damestoernooi georganiseerd.

De huidige toernooicommissie bestaat uit: Marcel Coolen, John Meijers, Fer Seegers en John Paulissen.

Meer dan 110 teams streden vorige editie (2014) in de categorie Dames, C, D , E, F en Mini F in Limmel (Maastricht) een sportieve voetbalstrijd. Ook in 2015 organiseren wij weer toernooien in al deze categorien.

Op de internationale Leon Paulussen jeugdtoernooien 2015 voor de C, D, E, F en mini F categorie en het internationaal Pie Roymans damestoernooi 2015 hoopt R.K.V.C.L. jullie dan ook weer te mogen begroeten op ons sportcomplex Hoeve Rome. Reeds enkele jaren moeten we echter teams teleurstellen omdat we volgeboekt zijn en geen plaats meer voor hun hadden. Hou daarom onze website www.rkvcl.nl goed in de gaten. Bij deze wil de toernooicommissie van R.K.V.C.L. nu al alle deelnemende teams veel succes en voetbalplezier toe wensen voor de editie 2015..

Zoekt u dus een toernooi in een gemoedelijke omgeving met tegenstanders uit Duistland, België, Nederland en mogelijk Engeland dan moet u in Limmel-Maastricht zijn. Wij bieden u een leuke, uitgebreide competitie aan op ons intieme accommodatie Hoeve Rome. R.K.V.C.L. weet ieder jaar weer geslaagde en sportieve internationale toernooien te organiseren. Deelnemers aan onze toernooien kunnen rekenen op een fijne dag. Combineert u het toernooi met een of meerder overnachtingen, dan kunt u o.a. een kijkje nemen in de historische stad Maastricht en de toeristische trekpleister Valkenburg aan de Geul. 

Ook nu rekenen wij weer op de steun van onze sponsors en vrijwilligers zonder wiens bijdrage en inzet, we deze toernooien niet kunnen organiseren. Geïnteresseerden die als vrijwilliger willen meehelpen bij de toernooien of als (dag) sponsor willen optreden kunnen dit kenbaar maken bij respectievelijk een van de leden van de toernooicommissie.

De toernooicommissie 2015 bestaat uit de navolgende personen.

         
Financiële zaken
Naam Telefoon GSM E-mail
John Paulissen   06-36493365 johnpaulissen1@gmail.com
       
       
2e Secretaris en algehele leiding van het toernooi
Naam Telefoon GSM E-mail
Marcel Coolen 043-3633497

06 - 139 17 386

coolen.marcel@gmail.com
       
       

Secretaris, Algemene zaken, inschrijvingen en leiding buitengebeuren

Naam Telefoon GSM E-mail
John Meijers   06-21661772

john.meijers@ziggo.nl

       
       
         
Commissielid, scheidsrechterszaken, loterijen, programmaboekje en overnachtingen
Naam Telefoon GSM E-mail
Fer Seegers 043-3260987   f.seegers@home.nl
       
       
 
         
       

Tenslotte kunnen deze toernooien niet slagen zonder de vele vrijwilligers.

Het laatste nieuws is terug te vinden onder "informatie".

 

Login

Onze club winkel

onzeclubwinkel

Nieuwsbrief

Ga naar boven