empty

Oefenwedstrijden:

Dinsdag 2 augustus
R.K.V.C.L. - KCC '03
Uitslag: 4 - 3
Doelpunten: Ricardo Zwackhalen 2x, Ralph Habets, Sjenny Remmers.

Dinsdag 9 augustus
R.K.V.C.L. - Scharn
Uitslag: 4 - 3
Doelpunten: Fernando Zwackhalen, Ralph Habets 2x en Kevin Koch.

Zaterdag 13 augustus
Geertruidse Boys - RK.V.C.L.

Uitslag: 1 - 7      Doelpuntenmakers; Ralph Habets 2x, Bjorn Eppenga 2x, Wesley Libens, Nicky Koch, Danny Bastings

Op zaterdag 2 juli sluiten we met het slotfeest het seizoen af. Tevens zullen we dan stil staan bij het 70-jarig bestaan van R.K.V.C.L. en het huldigen van enkele jubilarissen!!!! De jubilarissen zijn: 50 jaar lid: Frans Kraft en Berrie Callemeijn. 40 jaar lid: Jean Slapak, Bert Krapels en Math Kuipers.

De muziek wordt verzorgd door DJ Etienne. Reserveer dus zaterdag 2 juli, vanaf 20.00 uur, in jullie agenda!!!

Uitslag zondag 22 mei

R.K.V.C.L. 1 - Heksenberg 1 Uitslag: 1 - 2 Scheidsrechter: De heer M.H.J. Billekens Assisistent scheidsrechters: E.E.G.M. Duysens en J.H.W.S. Zohar. Wedstrijdbal voor deze wedstrijd wordt geschonken door de heer Wenzel Slapak waarvoor onze hartelijke dank.

De eerste tegenstander in de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse is Heksenberg, de nummer 2 uit 4B en net als wij in een slijtageslag gewikkeld met de gemeente. Op het veld ontspon zich een aantrekkelijk duel waarin onze mannen de bovenhand hadden maar het arbitrale trio niet echt voor ons was. Totaal tegen de verhouding en na het missen van enkele kansen van onze zijde nam Heksenberg nog voor de rust de leiding. Hierna voerde R.K.V.C.L. de druk nog verder op. Na rust eenzelfde spelbeeld, R.K.V.C.L. verbeten in de aanval en Heksenberg counterend. Helaas was de concentratie na de 1-1, doelpunt Kevin de Jong, even weg waardoor Heksenberg in dezelfde minuut nog 1-2 maakte. Na en onterecht afgekeurd doelpunt en een niet gekregen strafschop eindigde de wedstrijd op 1-2. Gezien het spelbeeld is donderdag nog alles mogelijk!! 

Programma donderdag 26 mei

Heksenberg 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 4 - 1 Scheidsrechter: De heer R.A.M. Wilbrink Assisistent scheidsrechters: G.J. Linke en R. Steffanie

Helaas, het sprookje is voorbij!!

Uitslag maandag 16 mei

R.K.V.C.L. 1 - Hulsberg 1 Uitslag: 5 - 1 Scheidsrechter: G.H.A. Stevens De wedstrijdbal werd geschonken door Gilio Manca waarvoor wederom onze hartelijke dank!!! Daarnaast heeft Gilio ook nieuwe hoekvlaggen en grensrechtersvlaggen gesponsord!!! Ook hiervoor zeer veel dank!!!

De topper in de strijd om de 3e periodetitel heeft dat predikaat eigenlijk helemaal nooit kunnen halen, RKVCL was heer en meester en de 1-0 ruststand, doelpunt Kevin Koch, was slechts een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen in het veld. Vlak na rust verdubbelde Bjorn Eppenga de score en de westrijd was in feite gelopen. Via uitgekiend aanvallend voetbal werd Hulsberg keer op keer overlopen. Via Ralph Habets werd het 3-0 en 4-0 waarna Hulsberg wat terug mocht doen. kevin de Jong bepaalde de eindstand op 5-1. Helaas won ook Schimmert waardoor het kampioenschap aan de neus voorbijging. Aanstaande zondag start de nacompetitie met een treffen met Heksenberg. Kom ook nu de oranje zwarte brigade aanmoedigen!!!

Programma maandag 9 mei

Sportcomplex Hoeve Rome
IBC'03 / R.K.V.C.L. E2 - Geuldal E2
Uitslag: 1 - 4
Jammer, er had op basis van het veldspel meer ingezeten!!

Programma donderdag 12 mei

Sportcomplex Hoeve Rome
IBC'03 / R.K.V.C.L. F1 - Keer F1
Uitslag: 0 - 1

Uitslagen zondag 8 mei

Walram 1 - R.K.V.C.L. 1
Uitslag: 1 - 2
Scheidsrechter: M. Janssen

De voorlaatste competitiewedstrijd bracht ons naar nummer 3 Walram. De spanning gaat naar een hoogtepunt. Vanaf het beginsignaal lieten onze mannen blijken wie wilde winnen. Met veel inzet werd de wedstrijd stevig in handen genomen en werd keer op keer het Walram doel gezocht. In de 25e minuut leverde dit de 0-1 op via Nicky Koch. De druk bleef groot en Walram kon daar niets anders dan overtredingen tegenover zetten waar de scheidsrechter niet altijd even doortastend tegen op trad. In de 35e minuut werd Nicky Koch door de doelman gevloerd en kregen we een strafschop en de keeper slechts geel. Ricardo Zwackhalen verzilverde de strafschop, 0-2. Niet lang daarna werd de 0-3 afgekeurd op aangeven van de grensrechter, het zou buitenspel geweest zijn. Na de rust gaven we het heft uit handen, Walram ging meer druk zetten zonder echt gevaarlijk te worden. De overtredingen werden wel harder en in de 65e minuut dreigde na een charge op Nicky Koch de wedstrijd uit de hand te lopen. ook nu kreeg de Walram speler slechts geel. In de 75e minuut viel de aansluitingstreffer, 1-2. Hierna verstapte Pieke zich waarop uit het Walram publiek opmerkingen gemaakt werden over onsportief gedrag en tijd trekken van onze zijde. Toen enkele spelers daarop reageerden besloot de scheidsrechter even te stoppen. Na een korte onderbreking werd de wedstrijd zonder problemen uitgespeeld al bleef het spannend. Nog een finale te gaan en dan??? Nacompetitie is na zondag in ieder geval zeker!!!

R.K.V.C.L. 3 - DBSV 6
Uitslag: 0 - 4

 

Uitslagen vrijdag 29 april

Veterinnen 30+ thuis op Hoeve Rome 20.00 uur R.K.V.C.L. - Leonidas W. 1 - 0 20.30 uur R.K.V.C.L. - RKASV 9 - 0 21.00 uur R.K.V.C.L. - OVCS 4 - 1

Veterinnen 18+ uit bij Leonidas W. afgelast!! 20.20 uur R.K.V.C.L. - SVME 20.40 uur R.K.V.C.L. - Leonidas W. 21.00 uur R.K.V.C.L. - Groene Ster 21.20 uur R.K.V.C.L. - Eijsden

Uitslagen zaterdag 30 april

Sportcomplex Hoeve Rome
IBC'03 / R.K.V.C.L. MF - Keer MF
Uitslagen: 5-2, 13-4, 8-0 en 13-0. 

IBC'03 / R.K.V.C.L. E3 - Scharn E7
Uitslag: 5 - 2

IBC'03 / R.K.V.C.L. E1 - Rood Groen LVC / Vijlen E1
Uitslag: 6 - 4

Eijsden D - IBC'03 / R.K.V.C.L. D1
Uitslag: 1 - 4

Uitslagen zondag 1 mei

R.K.V.C.L. 1 - Daalhof 1
Uitslag: 2 - 0
Scheidsrechter: De heer B.C.G. Lammers
Wedstrijdbal geschonken door Gilio Manca waarcoor onze hartelijke dank!!

Het seizoen loopt op het einde en we doen nog altijd mee om de prijzen. Tegenstander Daalhof vecht nog tegen degradatie dus zou de winst zeker niet kado doen hetgeen d elaatste weken RKVVL/Polaris en Walram al mochten ondervinden. De eerste helft was vooral rommelig en het leek of beide teams de spanning niet konden verwerken. Tot overmaat van ramp moesten we vanaf de 20e minuut ook nog met een man minder verder na 2 gele kaarten voor Michael Brouns. Onze mannen lieten zich hierdoor niet uit het veld slaan. Na de rust werd er een tandje bijgezet en in de 60e minuut leverde dit resultaat op. Een vrije trap van Bjorn ging via de muur en nog wat benen richting paal waar Jori Kraft het laatste tikje gaf. Een kwartier later besliste Bjorn Eppenga de weddstrijd door oog in oog met de keeper kalm te blijven,  2 - 0. Met nog 2 wedstrijden te gaan is het kampioenschap als ook een periodekampioenschap nog altijd mogelijk. Voor het kampioenschap zal Schimmert een hele of halve misstap moeten begaan en wij zelf beide wedstrijden moeten winnen. Doen we dat laatste dan zijn we in elk geval zeker van de 3e periode!!! Aanstaande zondag uit naar Walram. Komt allen onze mannen steunen!!! 

RKUVC 3 - R.K.V.C.L. 3
Uitslag: 5 - 2

 

Uitslagen zondag 24 april

VV Keer 1 - R.K.V.C.L. 1
Uitslag: 0 - 2
Scheidsrechter: De heer L.A.A. Joosten

Vanmiddag de uitwedstrijd tegen middenmoter Keer, de ploeg die mede titelkandidaat Walram vorige week bijna liet struikelen. Op een zwaar veld, dat door de hagel ook nog spekgklad werd, begonnen onze mannen van meet af aan scherp en fel aan de wedstrijd. Vanaf het eerste fluitsignaal werd Keer onder druk gezet en dit bleef de gehele wedstrijd eigenlijk zo. Jammer was alleen dat het overwicht niet eerder in doelpunten werd uitgedrukt. Uiteindelijk lukte dit in de 75e en 80e minuut toch door doelpunten van Bjorn Eppenga, na een goede voorbereidende actie van Ralph Habets en de 0-2 door Ralph zelf. 

Door de gelijke spelen van de concurrenten staan we nu alleen 2e op 1 punt van Schimmert en 2 punten voor op RKVVL/Polaris. Walram volgt inmiddels op 4 punten. Op naar de volgende finale a.s. zondag tegen Daalhof.

R.K.V.C.L. 3 - RKASV 6
Uitslag: 0 - 3

 

Uitslagen jeugd

zaterdag 16 april

RKUVC E1 - IBC '03/R.K.V.C.L. E1 Uitslag: 4 - 0

RKVVL/Pol. E6 - IBC '03/R.K.V.C.L. E2 Uitslag: 2 - 7

RKUVC E2 - IBC '03/R.K.V.C.L. E3 Uitslag: 3 -2

Hellas F1 - IBC '03/R.K.V.C.L. F1 Uitslag: 9 - 2

Hellas MF - IBC '03/R.K.V.C.L. MF Uitslag: 0 - 9

zaterdag 9 april

IBC '03/R.K.V.C.L. D1 - Heer D2 Uitslag: 9 - 0

IBC '03/R.K.V.C.L. E1 - Scharn E2 Uitslag: 4 - 6

IBC '03/R.K.V.C.L. E2 - SCG E2 Uitslag: 2 - 5

IBC '03/R.K.V.C.L. F1 -Rood Groen LVC F2 Uitslag: 3 - 2

IBC '03/R.K.V.C.L. MF - Scharn MF Uitslagen: 2 x winst, 1 x gelijk en 1 x verlies.

Uitslag woensdag 13 april

RKVVL/Polaris 5 - R.K.V.C.L. 3 Uitslag: 3 - 0

Uitslagen vrijdag 8 april

Veterinnen 30+ bij OVCS 20.00 uur Leonidas uitslag: 5 - 0 20.30 uur RKASV uitslag: 5 - 0 21.00 uur OVCS uitslag: 1 - 0

Veterinnen 18+ bij Groene Ster 20.20 uur SVME 20.40 uur Leonidas 21.00 uur Groene Ster 21.20 uur Eijsden

Uitslagen zondag 10 april

Schimmert 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 2 - 1 Scheidsrechter: Dhr. A.P.J.M. Heil

De topper tegen Schimmer tleverde niet de gehoopte 3 punten op. De reden hiervan ligt in het feit dat de start niet echt geweldig was met daarbij gevoegd even niet opletten rond de 20e minuut. Eerst werd een om onduidelijke redenen gegeven vrije trap door Schimmert via de muur tot doelpunt gepromveerd waarna er te laks werd ingegrepen na de aftrap. Binnen de minuut stond het derhalve 2-0. Hierna probeerde de mannen het wel maar de echte scherpte ontbrak waardoor het vechten tegen ons zelf werd. Helaas een einde aan een moie serie maar er is nog altijd geen man overboord. Na het vrije weekend de strijdbijl weer oppakken en proberen het seizoen naar een goed einde te brengen.

RVU 3 - R.K.V.C.L. 3 Uitslag 1 - 1

Uitslagen zondag 3 april

R.K.V.C.L. 1 - SCG 1 Scheidsrechter: Dhr. T. Voncken De wedstrijdbal voor deze wedstrijd is geschonken door Jean Slapak waarvoor onze hartelijke dank!!

SCG arriveerde met slechts 8 (!!!) spelers in Limmel. Tijdens de warming up viel nog een speler geblesseerd uit. We begonnen dus met 11 tegen 7. Na 14 minuten stond al een 4 - 0 stand op het scorebord via doelpunten van Nicky Koch (2x) en Ralph Habets (2x). Daarna ging het tempo omlaag, helaas. Na 32 minuten viel nog een speler geblesseerd uit en werd de wedstrijd gestaakt.

R.K.V.C.L. 3 - Meerssen 4 Uitslag: 1 - 3

Uitslagen zaterdag 2 april

Jekerdal D5 - IBC'03/RKVCL D1 Uitslag: 1 - 17

Berg/Vilt E1 - IBC'03/RKVCL E1 Uitslag: 2 - 2

Spaubeek E2 - IBC'03/RKVCL E2 Uitslag: 2 - 5

RKASV E3 - IBC'03/RKVCL E3 Uitslag: 2 - 7
Gulpen F1 - IBC'03/RKVCL F1 Uitslag: 6 - 2
Willem I MF - IBC'03/RKVCL MF Uitslag: 0 - 7

Uitslagen Paaszaterdag 26 maart

IBC '03/RKVCL F - Bunde F Uitslag: 13 -2

R.K.V.C.L. 1 - RKHSV 1 Uitslag: 2 - 0 Scheidsrechter: Dhr. P. den Uijl Wedstrijdbal geschonken door Jan van Zeijl waarvoor onze hartelijke dank!!!

Als start van het dubbele paasprogramma wachtte de thuiswedstrijd tegen RKHSV,een middenmoter maar wel een ploeg waar we in de heenwedstrijd van verloren hadden. Net als vorige week tegen Geuldal was van het begin af aan duidelijk dat onze mannen uit waren op sportieve revanche. Tegen de inzet en het goede spel had RKHSV weinig of niks in te brengen alleen blijft het jammer dat de kansen niet afdoende afgemaakt worden waardoor de spanning op de wedstrijd blijft. 

Uitslag Paasmaandag 26 maart

Partij 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 0 - 2 Scheidsrechter: Dhr. I. Korac

Onder af en toe erbarmelijke weersomstandigheden werd de uitwedstrijd tegen Partij afgewerkt. Het verschil op de ranglijst was ook in het veld duidelijk te zien. Geen moment kon Partij voor gevaar zorgen en het was alleen aan het missen van de vele mogelijkheden te danken dat de wedstrijd heet lang spannend bleef. Onze mannen speelden zeker niet groots maar als ook deze wedstrijden gewonnen worden blijft er hoop op een mooi slot gloren. Op naar de volgende wedstrijd!!

Uitslagen vrijdag 18 maart

Veterinnen 30+ uit bij RKASV 20.00 uur Leonidas-W - RKVCL uitslag: 0 -3 20.30 uur RKASV- RKVCL uitslag: 0 - 6 21.00 uur OVCS- RKVCL uitslag: 1 - 6

Veterinnen 18+ uit bij SVME 20.20 uur SVME 2- RKVCL uitslag: 1 - 0 20.40 uur Leonidas 2- RKVCL uitslag: 1 - 0 21.00 uur Groene Ster 1- RKVCL uitslag: 0 -2 21.20 uur Eijsden 3- RKVCL uitslag: 0 -4

Programma zaterdag 19 maart

IBC '03/RKVCL E3 - RKVVL/Polaris E4 Aanvang: 10.00 uur

IBC '03/RKVCL E2 - Leonidas-W E5 Aanvang: 11.00 uur

IBC '03/RKVCL F1 - Heer F1 Aanvang: 11.00 uur

IBC '03/RKVCL E1 - Geuldal E1 Aanvang: 12.30 uur

IBC '03/RKVCL MF - SCM MF Aanvang: 09.30 uur

Uitslagen zondag 20 maart

Geuldal - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 0 - 3 Scheidsrechter: Dhr. H.E.M. van Ophoven Zeker na de thuiswedstrijd geen poesje om zonder handschoenen aan te pakken maar al gauw bleek dat het klauwen beperkt bleef. Onze mannen waren heer en meester en met wat meer doeltreffendheid had er weer een monsterscore ingezeten. Laten we hopen dat de scherpte in de afwerking geen te grote druk gaat opleveren. Doelpunten van Jordi Kraft, Danny Bastings en Nicky Koch. Op naar het paasweekend waar 6 punten te verdienen zien!!

R.K.V.C.L. 2 - SCM 7 Uitslag: 0 - 3

IBC '03 2 - R.K.V.C.L. 2 Uitslag: 8 - 3

 

Uitslagen zondag 13 maart

R.K.V.C.L. 1 - Spcl. Jekerdal 1 Uitslag: 2 - 0 De wedstrijdbal werd geschonken door Gilio Manca waarvoor onze hartelijke dank!

Na de grote overwinning op hekkesluiter De Heeg nu de wedstrijd tegen laagvlieger Jekerdal. Altijd een lastige opponent voor onze mannen. Ook vanmiddag lukte het niet om lekker vrij uit te voetballen. Uiteindelijk door doelpunten van Ralph Habets en Kevin de Jong toch de 3 punten in eigen huis gehouden.

Geusselt Sport 5 - R.K.V.C.L. 2 Uitslag: 9 - 3

R.K.V.C.L. 3 - De Heeg 4 Uitslag: 1 - 3

Uitslagen zaterdag 12 maart

Bunde D2 - IBC '03/RKVCL D1 Uitslag: 1 - 8 Doelpunten: Filip 4x, Noah 2x, Yildir en Finn.

SVME/Oranje Boys E1 - IBC '03/RKVCL E1 Uitslag: 7 - 0

Scharn E9 - IBC '03/RKVCL E2 Uitslag: 2 - 3 Doelpunten: Danique 3x.

RKHSV E3 - IBC '03/RKVCL E3 Uitslag: 3 - 4

Jekerdal F4 - IBC '03/RKVCL F1 Uitslag: 7 - 0

IBC '03/RKVCL MF was vrij.

Uitslagen zondag 6 maart

De Heeg 1 - R.K.V.C.L. 1
Uitslag: 0 - 10

Na een minuut stilte ter nagedachtenis aan Pie Roymans begonnen de mannen heel fel aan de wedstrijd. In tegenstelling tot in heel veel andere wedstrijden werd er ook direct gescoord uit een van de eerste kansen, 0-1 Ralph Habets. Niet lang daarna, 10e minuut, viel ook de 0-2 via Bjorn Eppenga. Daarna leek het of we het wel geloofden. Het liep ineens een stuk minder. Na een halfuur werd de draad weer opgepakt en het heft weer in handen genomen.nog voor de rust liepen we uit naar 0-6 via Ralph Habets, Danny Bastings, Ralph Habets en nogmaals Danny Bastings. Na de rust eenzelfde spelbeeld, een totaal onmachtig de Heeg en een lekker voetballend RKVCL. Dat resulteerde in weer 2 snelle treffers van Ralph Habets en Nicky Koch. Ook nu werd het heft weer een tijdje uit handen gegeven waardoor de doelpuntenmachine stokte. Toch haalden we de 10 via Kevin de Jong en Sjenny Remmers. Proficiat mannen, op naar de volhgende wedstrijd tegen Jekerdal.  

R.K.V.C.L. 2 is vrij

Leonidas W. 4 - R.K.V.C.L. 3
Uitslag: 1 - 1 gestaakt

Uitslagen jeugd IBC '03 / R.K.V.C.L.

zaterdag 5 maart

IBC '03/R.K.V.C.L. D1 - Scharn D5
Uitslag: 5 - 0

IBC '03/R.K.V.C.L. E1 - RKVVL/Polaris E2
Uitslag: 3 - 14
Doelpunten: Sem 2x en Raoul.

IBC '03/R.K.V.C.L. E2 - Meerssen E4
Uitslag: 8 - 0
Doelpunten: Danique 3x, Kristy 3x, Donna en Sylvana.

IBC '03/R.K.V.C.L. E3 - Hulsberg
Uitslag: 2 - 3

IBC '03/R.K.V.C.L. F1 - RVU F1
Uitslag: 1 - 8

IBC '03/R.K.V.C.L. MF - SCG MF
Uitslagen: W1: 6 - 0, W2: 7 -1, W3: 10 - 0 en W4: 2 - 1
Doelpunten 1 en 2: Sem 8x, Dani 3x en Lara 2x.
Doelpunten 3 en 4: Tycho 7x, Raf 4x en Luca.

zaterdag 27 februari

IBC '03/R.K.V.C.L. D1 vrij

Voerendaal/RKSVB E2 - IBC '03/R.K.V.C.L. E1
Uitslag: 2 -2
Doelpunten: Jerome 2x.

Bunde E3 -IBC '03/R.K.V.C.L. E2
Uitslag: 6 - 2
Doelpunten: Kristy en Donna.

SCG E2 - IBC '03/R.K.V.C.L. E3
Uitslag: 5 -1
Doelpunt: Cas.

Berg '28/Vilt E2 - IBC '03/R.K.V.C.L. F1
Uitslag: 13 - 2
Doelpunten: Amine en Kian.

SVME MF - IBC '03/R.K.V.C.L. MF
Uitslagen: W1: 1 -3, W2: 0 - 3, W3: 0 - 3 en W4: 2 - 6
Doelpunten 1 en 2: Sem 5x en Delano..
Doelpunten 3 en 4: Raf 4x, Dani 3x en Luca 2x.

Uitslag dinsdag 1 maart

R.K.V.C.L. 1 - Berg '28 1 Uitslag: 3 -2

Uitslagen vrijdag 26 februari

Dames 18+ R.K.V.C.L. Vr1 - Eijsden Vr3 Uitslag: 1 - 4

Dames 30+
20.00 uur Leonidas Vr1 - R.K.V.C.L. Vr1
Uitslag: 0 - 4
20.30 uur R.K.V.C.L. Vr1 - RKASV Vr1
Uitslag: 2 - 0
21.00 uur OVCS Vr1 - R.K.V.C.L. Vr1
Uitslag: 0 - 2

Uitslagen zondag 28 februari

SCM 7 - R.K.V.C.L. 2
Uitslag: 0 - 7

R.K.V.C.L. 3 - RKUVC 3
Uitslag: 2 - 2
Doelpunten: Sjenny Remmers (2)

Programma zondag 21 februari

R.K.V.C.L. 1 - RKHSV 1 Afgelast!!!

DBSV 4 - R.K.V.C.L. 2 Afgelast!!!

R.K.V.C.L. 3 - RKASV 6 Afgelast!!!

Vrijdag 12 februari:

R.K.V.C.L. - Centrum Boys 1/2 Uitslag: 12 - 2

Programma zondag 14 februari

Partij 1 - R.K.V.C.L. 1 Afgelast.

R.K.V.C.L. 2 - Willem 1 4 Afgelast.

R.K.V.C.L. 3 -Heer 7 Afgelast.

Zondag 31 januari

R.K.V.C.L. 1 - RKASV 1
Uitslag: 3 - 2
Scheidsrechter: De heer J.M.A. ter Haar
De wedstrijdbal wordt geschonken door Jean Slapak waarvoor onze hartelijke dank.

Om bovenin meet te blijven doen is iedere wedstrijd een finale. Ook vanmiddag tegen middenmoter RKASV. Eens kijken of de opdoffer van RKVVL doorwerkte. Op het oog was dit niet het geval. Opnieuw werd er fel gestreden vor de punten en werd er ook goed gevoetbald. RKASV kwam niet in het stuk voor al leverde de eerste kans ook gelijk een doelpunt op, 0-1. Ook deze tegenslag werd knap verwerkt en nog voor de rust werd een veilige 3-1 voorsprong genomen door doelpunten van Pieke Koch, Danny Bastings en Kevin de Jong. Na de rust werd het door concentratieverlies en het omlaag gaan van het tempo nog even spannend maar echt in gevaar kwamen we niet meer. We blijven meedoen voor de prijzen!!

Programma zondag 24 januari

RKVVL/Polaris 1 - R.K.V.C.L. 1
Uitslag: 2 - 1
Scheidsrechter: De heer P. Kerstges

De absolute topper bij de start van de 2e competitiehelft, uit bij de koploper. Het verschil was maar 2 punten dus winst zou een enorme stap voorwaarts zijn. Dat was onze mannen ook duidelijk en vanaf minuut 1 werd er vol op de aanval gespeeld. Onze mannen waren de hele wedstrijd heer en meester en creëerden legio kansen. Het vizier stond echter niet helemaal scherp en ook enkele gevallen van domme pech vielen ons ten deel. RKVVL/Polaris was, net als vorig jaar, dodelijk effectief. 3 kansen 2 doelpunten. Wij zeker 10 en alleen scoren uit een strafschop, door Ricardo Zwackhalen. Jammer, jammer en zeker onverdiend maar wanneer je de kansen niet benut verlies je meestal de westrrijd.

Uitslag zondag 20 december

SV Meerssen 4 - R.K.V.C.L. 3 Uitslag: 3 - 1

Uitslag zaterdag 19 december

Voerendaal/RKSVB E5 - IBC'03/RKVCL E2   1-3 Doelpuntenmakers: Donna 2x en Sylvana

Uitslag woensdag 16 december

IBC'03/RKVCL E2 - Eijsden E7   6-1

Doelpuntenmakers: Danique 4x, Donna en Dahnon

erden Uitslagen zondag 13 december

R.K.V.C.L. 1 - Keer 1 Uitslag: 2 - 1 Scheidsrechter: De heer R. Steffanie De wedstrijdbal is geschonken door Sammy Slapak waarvoor onze hartelijke dank.

Wedstrijd om snel te vergeten al leverde deze natuurlijk wel de broodnodige 3 punten op om mee te blijven doen aan de kop van het klassement. Mogelijk was het zware veld een excuus. Even een korte winterstop en dan op naar de tweede competitiehelft, daar waar de beslissingen gaan vallen.

R.K.V.C.L. 2 - Spcl. Jekerdal 3 Uitslag: 3 - 2 Scheidsrechter: R.K.V.C.L.

R.K.V.C.L. 3 - RKUVC 3 Afgelast wegens weersomstandigheden

Uitslagen zaterdag 12 december

IBC'03/RKVCL DE - Minor/Wijnandia D2   1-3

IBC'03/RKVCL E1 - Spcl. Jekerdal   6-2 Doelpuntemakers: Glenn 3x, Maurice 2x en Igor

IBC'03/RKVCL E2 - SNC'14/BMR E4   1-1 Doelpuntenmaker: Donna

IBC'03/RKVCL F1 - Scharn F4   6-3 Doelpuntenmakers: Raoul 3x, Dani 2x en Eigen Doelpunt Scharn

IBC'03/RKVCL F1 NAJAARSKAMPIOEN 2015 !!!

IBC'03/RKVCL MiniF - Heer MiniF W1: 1-4, Doelpuntenmaker: Sem W2: 5-4, Doelpuntenmakers: Tycho 3x, Lars en Dani W3: 2-2, Doelpuntenmaker: Sem en Finn W4: 5-2, Doelpuntenmakers: Tycho 3x en Dani 2x

Dinsdag 8 december

Oefenwedstrijd
R.K.V.C.L. 1 - SVME 1
Uitslag: 10 - 3
Doelpunten: Wesley Libens, Ralph Habets, Nicky Koch en Kevin deJong 2x, Bjorn Eppenga en Sjenny Remmers 1x.

Woensdag 9 december

Bekerwedstrijd
Wedstrijd wordt gespeeld op sportcomplex Hoeve Rome in Limmel!!
IBC '03/R.K.V.C.L. E2G - RKVVL/Polaris E3
Aanvang: 18.30 uur

Vrijdag 11 december

De jeugd van IBC '03/R.K.V.C.L. verzorgt de line-up en vult het rustprogramma bij de wedstrijd MVV Maastricht - RKC Waalwijk in. Moedig ook hen aan in de Geusselt!!

Programma zaterdag 12 december

Wedstrijden worden gespeeld op sportcomplex Hoeve Rome in Limmel!!

IBC '03/R.K.V.C.L. D1 - Minor/Wijnandia D2
Aanvang: 09.30 uur

IBC '03/R.K.V.C.L. MF - Heer MF
Aanvang: 09.30 uur

IBC '03/R.K.V.C.L. E2G - SNC '14/BMR E4M
Aanvang: 11.00 uur

IBC '03/R.K.V.C.L. F1 - Scharn F4
Aanvang: 11.00 uur

IBC '03/R.K.V.C.L. E1 - Spcl. Jekerdal E3
Aanvang: 12.30 uur

Uitslagen zondag 6 december

R.K.V.C.L. 1 - Walram 1
Uitslag: 2 -3
Scheidsrechter: De heer I. Korac
De wedstrijdbal is geschonken door Joep waarvoor onze hartelijke dank!!

De topper tegen Walram leek na 20 minuten al een verloren missie. Na 3 minuten ging de bal al op de stip. Een verdedigende aktie van Danny werd door een Walram aanvaller bemoeilijkt waarbij beiden vielen. De scheidsrechter zag hier onterecht een strafschop in, 0-1. Na 17 minuten werd een verdedigingsfout genadeloos afgestraft, 0-2. Na 20 minuten lag de bal opnieuw op de stip en opnieuw onterecht. De spits maakte opnieuw geen fout, 0 - 3. Onze mannen rechten de ruggen en speelden zichzelf terug in de wedstrijd hetgeen nog voor de rust resulteerde in 2 prachtige aanvallen met degelijek afwerking door Nicky Koch en Wesley Libens, rust 2 - 3.
Na de rust een verbeten vechtend R.K.V.C.L. maar de verdiende gelijkmaker kwam niet meer, jammer. Volgende week tegen Keer de draad weer oppakken.

Daalhof 4 - R.K.V.C.L. 2
Uitslag: 2 -4
Scheidsrechter: Daalhof

RKVVL/Polaris 5 - R.K.V.C.L. 3
Uitgesteld !!!!!

Uitslagen zaterdag 5 december

Keer E1 - IBC'03/RKVCL E1   2-6
Doelpuntemakers: Maurice 2x, Sem, Glenn, Milan en Cas

Simpelveld E4 - IBC'03/RKVCL E2   1-4
Doelpuntenmakers: Sylvana 2x, Danique en Kristy

RVU  F1 - IBC'03/RKVCL F1   4-4
Doelpuntenmakers: Raoul 2x, Dani en Amine

Uitslag woensdag 2 december 

Scharn E9 - IBC'03/RKVCL E2   0-0 

Uitslag zondag 29 november

SV Hulsberg 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 1 - 4 Scheidsrechter: M.W.M. Snieders

Vanmiddag de uitwedstrijd naar Hulsberg, nieuweling in de 4e klasse en dus een grote onbekende. Vooraf was wel bekend dat zij geteisterd worden door een blessuregolf maar hoe dit zou uitpakken was afwachten. De meest bemoeilijkende factor vanmiddag was de zeer sterke wind die in de lange weg over het veld stond. Onze mannen speelden de eerste helft met de storm in de rug. Goed voetbal was bijna onmogelijk en de veelvuldig gebruikte lange bal kwam door de wind en het natte veld niet aan. Toch kwamen we nog voor de rust op voorsprong. Een mooie indraaiende voorzet van Jordi werd door Ralph tot doelpunt gepromoveerd. Ondanks enkele kleine kansen werd de voorsprong niet uitgebreid. Na de rust kwam Hulsberg opzetten. Dit leidde tot hachelijke situaties zonder echte grote kansen. Toch kwam Hulsberg een kwartier voor tijd langszij. Vlak daarop ondernam Ralph een actie in de zestien welke door zijn tegenstander alleen door een overtreding onderbroken kon worden. Ricardo toonde opnieuw zijn stalen zenuwen en scoorde beheerst, 1-2. Hulsberg moest weer komen en probeerde dat ook. De laatste tien minuten gingen de mannen slimmer voetballen en onze uitvallen waren vele malen gevaarlijker dan hun aanvalsdrang. In blessure tijd werden twee counters vakkundig uitgespeeld met Kevin Koch en Ralph Hbaets als scherprechters. Al met al een verdiende overwinning. Volgende week de topper tegen Walram, nummer 3 tegen nummer 4. Ook de nummer 1 en 2 treffen elkaar dus wie weet wat mogelijk is en hoe de stand er na afloop voor staat??

R.K.V.C.L. 2 en R.K.V.C.L. 3 waren vrij i.v.m. terugtrekken tegenstander.

Uitslagen 28 november

Eijsden E2 - IBC'03/RKVCL E1   2-6
Doelpuntemakers: Enzo 4x, Sem en Glenn

Gelachen Boys E2 - IBC'03/RKVCL E3   3-9
Doelpuntenmakers: Danique 5x, Igor 2x, Cas 2x

Geulsche Boys  F1 - IBC'03/RKVCL F1   4-8
Doelpuntenmakers: Raoul 5x, Dani 2x en Kian.

Uitslagen zondag 22 november

R.K.V.C.L. 1 - Wilhelmina '08 1 Beker 3e ronde Uitslag: 1 - 12 Vanmiddag de wedstrijd tegen 2e klasser Wilhelmina '08. Vanaf het begin lieten zij zien alleen voor de overwinning naar Limmel te zijn gekomen. In de 5e minuut namen zij de leiding, 0-1. In de 8e minuut een mooie aanval van onze mannen maar helaas kreeg Nicky Koch de bal niet voorbij de doelman. In de tegenaanval scoorde de uitstekende spits van Wilhelmina wel op fraaie wijze en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Onze mannen probeerden het wel voetballend op te lossen maar deze tegenstander was gewoon een behoorlijk aantal maten te groot. Ricardo Zwackhalen scoorde uiteindelijk uit een strafschop de eretreffer.

R.K.V.C.L. 2 - Daalhof 4 Uitslag: 0-4

R.K.V.C.L. 3 - IBC '03 2 Uitslag: 4 - 2

Programma zondag 15 november

R.K.V.C.L. 1 - Schimmert 1 Uitslag:   3 - 1 Scheidsrechter: De heer R.G.J. Klaassen

Een wedstrijd tegen directe concurrent en verrassend goed presterend VV Schimmert. Na een aftastend begin van beide kanten kwam RKVCL wat beter in het spel waarbij de hevige herfstwind in de rug niet altijd even gemakkelijk was. Ondanks dat we het betere van het spel hadden kreeg Schimmert een grote kans om op voorsprong te komen, maar het was Dave Bout die hier anders over dacht en met een mooie redding de 0 op het scorebord hield. Daarna speelden we geconcentreerd en met passie en kregen wij ook mogelijkheden. De rust werd gehaald met een comfortable 2-0 voorsprong door doelpunten van Kevin Koch en Nicky Koch. Na rust moest Schimmert aan de bak om nog een resultaat te behalen. Voortdurend werd de lange bal gehanteerd. Met wind mee en een aantal fysiek sterke spelers in de voorhoede, moest voor onrust zorgen in onze verdediging. Dat lukte ook aardig en de 2-1 was het logische gevolg. Dit was aanleiding voor Schimmert om er nog een schepje bovenop te doen waardoor we moeite hadden om enigzins onder de druk uit te voetballen. We beperkten osn tot een aantal counters. Uit één van de counters over de linker flank werd de bal in een voorzet voor het doel gegeven. De keeper twijfelde en wind zorgde ervoor dat de bal enigzins bleef hangen. Nicky Koch was zeer attent en kopte de bevrijdende 3-1 binnen. Hierna controleerde RKVCL, dat overigens zonder de geschorste aanvoerder Bjorn Eppenga moest aantreden, de resterende minuten en werd een verdiende overwinning behaald waardoor de aansluiting in de kop van de ranglijst verzekert is. Een mooie opsteker voor ht bekerduel van volgende week thuis tegen 2e klasser Wilhelmina'08 uit Weert.  

Heer 5 - R.K.V.C.L. 2 Uitslag: 3 - 2 Scheidsrechter: Heer

R.K.V.C.L. 3 - RVU 3 Uitslag: 1 - 4 Scheidsrechter: R.K.V.C.L.

Uitslagen zaterdag 14 november

Meerssen D2 - IBC'03/RKVCL D1   8-0

Berg'28/Vilt E1 - IBC'03/RKVCL E1   1-1 Doelpuntemaker: Bastiaan

LHC E4 - IBC'03/RKVCL E2   2-4 Doelpuntenmakers: Danique 2x, Donna en Kristy

Leonidas W.  E4 - IBC'03/RKVCL E3   0-8 Doelpuntenmakers: Igor 2x, Jayden 2x, Cas, Nik, Raoul en een Eigen Doelpunt.

RKVVL/Polaris F3 - IBC'03/RKVCL F1   3-7 Doelpuntenmakers: Raoul 5x, Dani 2x.

Scharn MiniF - IBC'03/RKVCL MiniF   Uitgesteld.

Donderdag 12 November:

IBC'03/RKVCL E3 - SNC'14/BMR E3   7-3.

Uitslagen zondag 8 november

SCG 1 - R.K.V.C.L. 1
Uitslag: 1 - 1
Scheidsrechter: De heer Bouders

Na het onnodige gelijke spel bij Jekerdal en het debacle tegen Geuldal vandaag de kans om tegen koploper SCG de draad weer op te pakken. In de eerste helft gofde het spel heen en weer zonder dat er echt goed werd gespeeld. Wel streden beide teams vol voor het beste resultaat. Na de rust bleef de strijd maar het spelpeil ging iets omhoog. RKVCL werd ook sterker en een kwartier na rust scoorde Kevin Koch volledig verdiend de 0-1. In plaats van door te drukken gaven onze mannen het heft uit handen en gaven SCG de kans terug te komen in de wedstrijd en zelfs op gelijke hoogte te komen. Na de gelijkmaker kregen beide ploegen nog kansen op de overwinning maar uiteindelijk bleef er een puntendeling op het scorebord staan. Er had meer ingezeten maar de uitslag was al met al terecht. Op naar weer een topper! Aanstaande zondag thuis tegen Schimmert.

R.K.V.C.L. 2 - RKVVL/Polaris 3
Uitslag: 4 - 3

Meerssen 4 - R.K.V.C.L. 3
Meerssen niet opgekomen

Uitslagen Jeugd 7 november

IBC'03/RKVCL D1- Voerendaal/RKSVB D3   7-3

IBC'03/RKVCL E1 - Heer E1  8-2
Doelpuntenmakers: Maurice 2x, Glenn 2x, Milan, Sem, Igor en een Eigen Doelpunt.

IBC'03/RKVCL E2 - Walram E4  6-4
Doelpuntenmakers: Danique 5x en Donna

IBC'03/RKVCL E3 - Vrij

IBC'03/RKVCL F1 - Voerendaal/RKSVB F1  11-1
Doelpuntenmakers: Raoul 4x, Dani 2x, Daan 2x, Joel, Amine en Kian

IBC'03/RKVCL MiniF - Vrij

Zie voor competitieprogramma 2015-2016 klik je op deze link

 

Uitslag zondag 1 november

R.K.V.C.L.1 - SV Geuldal 1 Uitslag: 1 - 5 Scheidsrechter: A.W.H. Vrenken

Na het teleurstellende bericht van de KNVB tot we toch puntenaftrek krijgen vooir het staken bij RKHSV wachtte de wedstrijd tegen promovendus Geuldal. Ondanks alles was het nog altijd mogelijk de periodetitel te pakken maar vanaf het begin zag het hier niet naar uit. Geuldal was vele malen feller dan onze mannen, zonder overigens tot hoogstaand voetbal te komen. RKVCL had een complete off day en kon dat niet rechtzetten. Al met al een terechte nederlaag.

Programma zondag 25 oktober

R.K.V.C.L. 1 is vrij vanwege vrijlot 2e ronde beker

R.K.V.C.L. 2 - Geusselt Sport 5 Uitslag: 4 - 3 Scheidsrechter: R.K.V.C.L.

De Heeg 4 - R.K.V.C.L. 3 Uitslag: 2 - 3 Scheidsrechter: De Heeg

Uitslag jeugd 24 oktober

SCG E1 - IBC'03/RKVCL E1    2-2
Doelpuntenmaker: Sem 2x

Oefenwedstrijd vrijdag 23 oktober

R.K.V.C.L. 1 - RVU 1 Uitslag: 3 - 3

Programma dinsdag 20 oktober

2e ronde beker lagere teams
R.K.V.C.L. 2 - SCM 6
Uitslag: 2 - 9

Uitslagen zondag 18 oktober

Spcl. Jekerdal 1 - R.K.V.C.L. 1
Eindstand 2 - 2
Scheidsrechter: De heer V.N.E. Heuts

Vandaag Jekerdal als tegenstander waar we het nooit echt gemakkelijk tegen gehad hebben. Zo ook vandaag. Na een aftastend begin kwamen we wat beter in de wedstrijd waardoor we een licht veldoverwicht wisten te creeëren. Dit leverde aanvankelijk nog weinig scoringsmogelijkheden op. Het was zelfs Jekerdal dat een mooie kans niet wist te verzilveren. Dave Bout redde voortreffelijk. Uiteindelijk kwamen we op voorsprong na een mooie actie van Ralph Habets die Wesley Libens wist te bereiken en die zonder aarzelen de 0-1 op het bord

 zette. Niet veel later wist Jekerdal te profiteren van een ongelukkige misser in onze verdediging. 1-1. Onze mannen gingen daarna ijverig op zoek naar een nieuwe voorsprong. Mogelijkheden genoeg maar het duurde toch even voordat Bjorn Eppenga en Ralph Habets een huzarenstukje in uitvoering brachten. Een mooie korte combinatie van balcontacten in de 16 meter leiidde uiteindelijk tot een "puntertje" van Ralph met de 1-2 tot resultaat. Prachtige aanval. Na rust was Jekerdal wat feller in de duels waardoor ze een optisch overwicht hadden. Dit leidde echter niet tot uitgespeelde kansen. Wij beperkten ons tot een aantal gevaarlijke uitvallen waarbij we met wat meer geluk zeker de voorspronhg hadden kunnen uitbouwen. Wesley Libens was wel heel erg dichtbij de 1-3. Een mooie actie van Nicky Koch over de rechterflank die niet zelfzuchtig was maar hem afspeelde aan de geheel vrijstaande Wesley, die de bal voor het intikken had. Jammer genoeg kreeg Wesley de voet niet tegen de bal. Even later werd Wesley gevloerd binnen de beruchte lijnen en kon Kevin de Jong vanaf 11 meter de voorsprong uitbreiden. Ook deze mogelijkheid werd 

om zeep geholpen doordat de doelman de penalty stopte. De bekende voetbalwet trad daarna in werking. Als je het zelf niet afmaakt, dan scoort de tegenstander. En zo gebeurde het ook. Jekerdal maakte uit één van de weinige mogelijkheden die ze kregen de 2-2 en dat werd tevens de eindstand. Erg jammer gezien het feit dat concurrent voor de eerste periode, Walram, ook punten heeft laten liggen vandaag.Al met al een leuke wedstrijd om te zien met veel strijd, mooie aanvallen, gemiste kansen, mooie doelpunten en een goede scheidsrechter.  

R.K.V.C.L. 2  en R.K.V.C.L. 3 zijn vrij!!

Uitslagen zaterdag 17 OKTOBER

RKASV D2 - IBC'03/RKVCL D1   7-0

SCG E1 - IBC'03/RKVCL E1   Afgelast

Keer E3 - IBC'03/RKVCL E2   1-6
Doelpuntenmakers: Danique 3x, Donna 2x en Kristy

Daalhof E3 - IBC'03/RKVCL E3   3-9
Doelpuntenmakers: Igor 5x, Maurice 3x en Cas

De Heeg F1 - IBC'03/RKVCL F1   2-8
Doelpuntenmakers: Raoul 2x, Giano 2x, Dani 2x en Joel 2x

Scharn MiniF 1/2 - IBC'03/RKVCL MiniF
W1: 7-3, Doelpuntenmaker: Sem 3x
W2: 4-3, Doelpuntenmaker: Tycho 3x
W3: 7-1, Doelpuntenmaker: Dani
W4: 0-5, Doelpuntenmakers: Tycho 4x en Lars

Uitslagen zondag 11 oktober

R.K.V.C.L. 1 - De Heeg 1
Scheidsrechter: De heer Aben
Uitslag: 3 - 2
Doelpunten: Kevin de Jong en Bjorn Eppenga 2x.

R.K.V.C.L. 2 vrij.

R.K.V.C.L. 3 - Leonidas W 4
Scheidsrechter: E. Cruts
Uitslag: 5 - 2

 

Uitslagen van de jeugd

Zaterdag 10 Oktober:

IBC'03/RKVCL D1 - RoodGroen LVC/Vijlen D2   1-5
Doelpuntenmaker: Philipp

 

IBC'03/RKVCL E1 - RKUVC E1   2-2
Doelpuntenmakers: Glenn en Maurice

IBC'03/RKVCL E2 - Leonidas W. E5   1-3
Doelpuntenmaker: Kristy

IBC'03/RKVCL E3 - Walram E3   3-12
Doelpuntenmakers: Raoul 2x en Daan

IBC'03/RKVCL F1 - WDZ/Sportclub'25 F2    6-1
Doelpuntenmakers: Raoul 2x, Dani 2x, Cedric en Eigen Doelpunt

IBC'03/RKVCL MiniF - Vrij

Uitslagen zondag 4 oktober

RKHSV 1 - R.K.V.C.L. 1
Scheidsrechter: D.H.K. Maurmair
Uitslag: 5-2 (gestaakt in laatste seconden)

Vooraf werd er van uitgegaan dat RKHSV een gevaarlijke tegenstander voor ons kon zijn. Fysiek spel en veel snelheid. Dat bleek ook vanaf het begin. Er ontspon zich een wedstrijd in hoog tempo waarbij onze mannen toch wel bovenliggend waren. Het fysieke uitte zich in diverse kleine overtredingen waar de scheidsrechter maar niet op reageerde. Na 8 minuten dan de verdiende voorsprong. Bjorn Eppenga frommelde zich door de verdediging en rondde vakkundig af. Inde 16e minuut werd het zelfs 0-2. Een vrije trap van Kevin de Jong eindigde op de lat en Ralph Habets was er als de kippen bij om af te ronden. R.K.V.C.L bleef druk zetten en het wachten was op de genade klap. De afwerking faalde echter een beetje. Een misverstand in de achterhoede leidde de 1-2 in. Dave Bout moest ingrijpen bij een uitbraak en dat resulteerde in een strafschop. Ook hierna was R.K.V.C.L. de betere ploeg maar gescoord werd er niet meer, de scheidsrechter ging echter een steeds grotere invloed op het spel krijgen.

Na rust in eerste instantie eenzelfde spelbeeld, R.K.V.C.L. in de aanval en RKHSV op de counter. Een zo'n counter resulteerde in een hoekschop (?).

Deze werd ingeschoten en daarbij raakte men Michael Brouns op de doellijn waarbij deze in zijn zij geraakt werd en dus logischer wijs ook met zijn arm onopzettelijk de bal beroerde. De man in het paars besliste anders en gaf een strafschop en tot overmaat van ramp een rode kaart. De strafschop werd benut 2-2. Bjorn kreeg geel voor praten en even later liep hij, na een afgeslagen aanval van ons, ongelukkig tegen een RKHSV-speler aan. De scheids floot en gaf Bjorn zijn 2e gele kaart en dus ook rood, 9 tegen steeds duidelijker 12. De protesten werden heviger (niet slim maar wel begrijpelijk). Toen even later de 3-2 viel met een luchtje van buitenspel, waar Bert voor vlagde, waren de rapen gaar.  Het leidsmannetje bleef volharden in het niet fluiten voor overtredingen tegen R.K.V.C.L. en dus bleef er commentaar komen van spelers en publiek. RKHSV counterde naar hartelust en liep uit naar 5-2. Met 9 tegen 12 einde wedstrijd maar het klokje liep nog en dus ging de scheidsrechter show nog even door. Toen hij in de laatste minuut een onschuldige botsing van Fatih met een aanvaller weer met geel bestrafte en er door het publiek heel luid dreigende taal werd geroepen werd hij echt bang en staakte de wedstrijd.
Er is nog geprobeerd hem op andere gedachten te brengen maar hij had zijn eigen regels en nu ook nadrukkelijk zijn eigen wedstrijd. Ongeveer anderhalf uur na de wedstrijd kwam de jonge heer naar de bestuurskamer om alles af te handelen. Helaas, een toch onnodige nederlaag maar wel een waar we duidelijke lessen uit kunnen leren.

R.K.V.C.L. 2 - DBSV 4
Uitslag: 3 - 3

RKASV 6 - R.K.V.C.L. 3
Uitslag: 3 - 2

Uitslagen 3 oktober jeugdafd.

IBC'03/RKVCL D1 Vrij

Minor/Wijnandia E1 - IBC'03/RKVCL E1   1-12
Doelpuntenmakers: Sem 3x, Reno 3x, Milan 2x, Bastiaan, Glenn, Enzo en Eigen Doelpunt.

RKVVL/Polaris E8 - IBC'03/RKVCL E2   2-16
Doelpuntenmakers: Donna 5x, Danique 5x, Sylvana 4x en Kristy 2x

sv Geuldal E2 -  IBC'03/RKVCL E3    12-2

Berg'28/Vilt F2- IBC'03/RKVCL F1  5-7
Doelpuntenmakers: Raoul 2x, Dani 2x,  Cedric 2x en Daan

RKHSV MiniF - IBC'03/RKVCL MiniF
W1: 0-9, Doelpuntenmakers:
Tycho 8x en Sem

W2: 0-7, Doelpuntenmakers:
Sem 5x enDani 2x

W3: 1-4, Doelpuntenmakers:
Tycho 3x en Finn

W4: 1-1, Doelpuntenmaker: Lars

W5: 2-1, Doelpuntenmaker: Tycho

W6: 0-5, Doelpuntenmakers:
Sem 3x, Dani en Lars

 

Uitslagen zondag 27 september

R.K.V.C.L. 1 - Partij 1
Uitslag:  3 - 1
Scheidsrechter: R.J.C. van den Akker

Vanaf de eerste minuut een team dat wist waar het voor gaat, winst!! Dat was ook duidelijk, fel en fris voetballend werd Partij gewoonweg weggespeeld!! De 3-0 ruststand. doelpunten van Bjorn Eppenga, Nicky Koch en Ralph Habets, was niet eens geflattteerd. De 2e helft was uitspelen en snel vergeten. Hopelijk nemen we dit niet mee naar volgende week!!  

Willem 1 4 - R.K.V.C.L. 2
Uitslag: 2 - 1

Heer 7 - R.K.V.C.L. 3
Uitslag: 2 - 7

Uitslagen 26 september jeugdafd.

BC'03/RKVCL D1 - Eijsden D2   1-0
Doelpuntenmaker: Philipp

IBC'03/RKVCL E1 - RKVVL / Polaris E3   5-2
Doelpuntenmakers: Sem 2x, Maurice, Milan en Bastiaan

IBC'03/RKVCL E2 - Spcl. Jekerdal E8   2-3
Doelpuntenmakers: Sylvana en Danique

IBC'03/RKVCL E3 - RKVVM/Sibbe E3   7-2
Doelpuntenmakers: Igor 5x, Jayden en Cas

IBC'03/RKVCL F1 - Gulpen F2    5-4
Doelpuntenmakers: Raoul 2x, Dani, Daan en Cedric

IBC'03/RKVCL MiniF - RKVVL/Polaris MiniF
W1: 5-1, Doelpuntenmakers: Tycho 4x en Luca
W2: 10-1, Doelpuntenmakers: Sem 6x, Dani 2x en Finn 2x
W3: 6-1, Doelpuntenmaker: Tycho 6x
W4: 6-5, Doelpuntenmakers: Dani 3x, Sem 2x en Finn

 

 

Zie voor oefenprogramma 2015-2016 klik je op deze link
Zie voor bekerprogramma 2015-2016 klik je op deze link

Programma zondag 20 september

RKASV - R.K.V.C.L. 1
Uitslag: 1-5
Scheidsrechter: S.H.P. Bogers
Doelpuntenmakers: Ralph Habets 3x en Nicky Koch 2x

R.K.V.C.L. 2 is vrij

R.K.V.C.L. 3 - RKVVL/Polaris 5
Uitslag: 7-1
Scheidsrechter: R.K.V.C.L.

Uitslagen zondag 13 september

R.K.V.C.L. 1 - RKVVL/Polaris 1 Uitslag: 2 - 1 Scheidsrechter: Dhr. E.E.G.M. Duijsens Wedstrijdbal geschonken door Gilio Manca.

Verder zijn ook bij deze eerste thuiswedstrijd de leden van de club van 45 uitgenodigd. De vereniging dankt hen weer voor hun steun.

Vanmiddag de wedstrijd tegen "angstgegner" RKVVL/Polaris. De laatste jaren bleek winnen niet mogelijk. Nu legden wij vanaf de eerste minuut onze wil op! na 2 minuten namen we dan ook de leiding door een doelpunt van Wesley Libens. Ook hierna bleef het heft in handen van onze mannen. Na 30 minuten "kregen" we een strafschop die feilloos binnengeschoten werd door Ricardo Zwakhalen. Een onnodige rode kaart bracht ons echter in een moeilijk parket. De 2-1 voor rust was hiervan een logisch gevolg en op slag van rust ontkwamen we aan de 2-2. Na de rust was het pompen of verzuipen en we zijn uiteindelijk niet verzopen!! Proficiat mannen>

De Heeg 2 - R.K.V.C.L. 2 Uitslag: 2 - 1

DBSV 6 - R.K.V.C.L. 3 Uitslag : 1 - 3

Uitslagen zaterdag 12 september

Caesar D2 - IBC '03/R.K.V.C.L. D1 Uitslag: 2 - 0

Jekerdal E7 - IBC '03/R.K.V.C.L. E2 Uitslag: 1 - 11

Eijsden F2 - IBC '03/R.K.V.C.L. F1 Uitslag: 2 - 1, FAIR PLAY????

 

Uitslag donderdag 3 september

Beker: IVS 2 - R.K.V.C.L. 2 Uitslag: 2 - 5

Uitslagen bekerwedstrijden  jeugd zaterdag 5 september

IBC '03/R.K.V.C.L. D1 - Jekerdal D3 Uitslag: 7 - 1

IBC '03/R.K.V.C.L. E2 - Minor/Wijnandia E3 Uitslag: 21 - 0

IBC '03/R.K.V.C.L. F1--D1 - SCG F1 Uitslag: 20 - 2

Uitslagen zondag 6 september

Competitie: Daalhof 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 2 - 3

Vanmiddag de opening van het seizoen bij promovendus Daalhof. Wat gaat het worden dit jaar? Meedoen voor de prijzen of?? De start was in ieder geval vlammend. Met gevarieerd aanvalsspel werd het doel van Daalhof gezocht. Naar een goed kwartier resulteerde dat in de 0-1 via Wesley Libens. Hierna werd het heft uit handen gegeven en kwam Daalhof beter in de wedstrijd. De 1-1 was dan ook een logosch resultaat. Onze mannen vochten zich terug in de wedstrijd en op slag van rust werd het technisch surplus middels doelpunten van Jordi Kraft en kevin de Jong ook in de score verwoord, 1-3. Na de rust werd de wedstrijd bijna nog uit handen gegeven, mede door het missen van de nodige kansen. Gelukkig bleef het bij 2-3 en de eerste 3 punten zijn een feit.Voor het eerst sinds jaren de start niet gemist, dit geeft hoop voor de toekomst.

Beker: Bunde 3 - R.K.V.C.L. 2 Uitslag: 2 - 3

R.K.V.C.L. 3 - SCM 8 Uitslag: 2 - 3

 

Uitslag zaterdag 22 augustus

 

Bunde 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 2 - 2

 

Uitslag zondag 23 augustus

 

R.K.V.C.L. 3 - Daalhof 5 Uitslag: 4 - 3

 

Uitslag dinsdag 25 augustus

 

R.K.V.C.L. 1 - Geulsche Boys 1 Uitslag: 21 - 0

 

Uitslag zaterdag 29 augustus

 

Geertruidse Boys 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitskag: 1 - 8

 

Uitslag zondag 30 augustus

 

RKUVC 4 - R.K.V.C.L. 3 Uitslag: 6 - 1

 

 

 

Programma zaterdag 9 mei

BEKERFINALE F2 IBC ´03 / R.K.V.C.L. F2 - Scharn F2 Aanvang: 10.00 uur Deze wedstrijd wordt gespeeld op het veld van VV Schimmert!!

Uitslag: 2-3 De mannen en dame hebben het super goed gedaan, maar helaas kwamen ze fysiek wat te kort. Ondanks het verlies zijn we ontzettend trots op ze!!!! (kampioenen!!!!)

Uitslag woensdag 6 mei Leonidas W F2 - IBC ´03 / R.K.V.C.L. F2 Uitslag: 2 - 5 Door deze overwinning zijn de mannen van F2 kampioen geworden. Van harte gefeliciteerd aan spelers en trainers!! Doelpuntenmakers: Dani Sour 2x, Raoul Kraft 2x en Maurice Ras

 

 

Uitslagen zondag 3 mei

 

R.K.V.C.L. 1 - DBSV 1 Uitslag: 5 - 1 Scheidsrechter: Dhr. R.G.J. Klaassen Wedstrijdbal geschonken door Computer Service Maastricht waarvoor onze hartelijke dank!! Vandaag de laatste wedstrijd van dit seizoen. Een wedstrijd om des keizers baard. Dit was ook te merken aan de opkomst ???? en de wijze waarop we aan de wedstrijd begonnen. De tegenstander was feller en nam de wedstrijd wel serieus vanaf het begin. DBSV kwam dan ook verdiend op een 0-1 voorsprong. Hierna was te zien dat RKVCL toch iets wilde recht zetten. Er werd weer geknokt en de duels werden weer als echte voetballers aangegaan.

Dit leidde tot de verdiende gelijkmaker door Danny Bastings. Hierna leek het verzet van DBSV gebroken en konden we de wedstrijd met dezelfde cijfers winnen als in de heenwedstrijd. Wesly Libens scoorde de 2-1 en werd hiermee de topscoorder van het seizoen met 8 doelpunten !!! 3-1 werd het door Kevin de Jong. Sjenny Remmers mocht een strafschop onberispelijk binnen schieten 4-1 en Daniel van Dijk bracht de eindstand op het bord door attent te zijn bij een blunder in de verdediging van DBSV, 5-1. Een smet op de wedstrijd was de volledig ONTERECHT gegeven rode kaart aan Sean Bastian voor het ontnemen van een scoringskans. Gelukkig levert dit maar 1 wedstrijd schorsing op, maar toch.... Uiteindelijk dus een waardige afsluiting van dit seizoen (5e plek) waarin we toch stiekem op een prijsje gehoopt hadden. Hiervoor was de 4e plaats noodzakelijk. Vanaf deze plaats willen we iedereen bedanken voor dit seizoen (de vrijwilligers, de supporters, de spelers, de grensrechters Bert, Jo, Peter en Lou, de verzorgers Mia en Bert en de ass. trainer Niki en in het bijzonder trainer Peter Sour). Peter bedankt voor deze 2 seizoenen waarin je op een hele lastige manier bent ingestapt gedurende het seizoen, er vervolgens het beste van hebt gemaakt en met de hele groep klasse behoud hebt weten te realiseren. Dit was een puike prestatie. Dit jaar hebben we afgesloten zoals je zelf zei, als kampioen van de subtop, waar we graag een plaatsje hoger geëindigd waren. Peter, bedankt namens iedereen die RKVCL een warm hart toedraagt en we wensen je heel veel succes bij je volgende klus als trainer.

R.K.V.C.L. 2 - DBSV 4 Uitslag: 1 - 8 Scheidsrechter: E. Cruts

RKVVL/Polaris 5 - R.K.V.C.L. 3 Uitslag: 4 - 1 Scheidsrechter: RKVVL/Polaris

Uitslagen zaterdag 2 mei

IBC'03/RKVCL F1 - Scharn F5    6-1 Doelpuntenmakers : Milan Bakels 2x, Maurice Ras 2x, Tim van Gastel en Igor Kozlowski.

IBC'03/RKVCL F2 - WDZ/Sportclub'25 F2   4-1 Doelpuntenmakers: Raoul Kraft 2x, Dani Sour en Daan Juffermans

IBC'03/RKVCL MiniF - RKVVL/Polaris/SCM MiniF W1: 6-3, Doelpuntenmakers: Tycho Kleynen 4x, Mika Stevens en Dani Bastings W2: 6-1, Doelpuntenmakers: Kian Romans 2x,  Giano Lahaut 2x en Finn Gerardu 2x W3: 10-1, Doelpuntenmakers: Mika Stevens 4x, Tycho Kleynen 3x, Dani Bastings 2x en Lars Juffermans W4: 3-12, Doelpuntenmakers: Kian Romans,  Finn Gerardu en Raff Essers.

 

Uitslagen zondag 26 april

BMR 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 3-1

Doelpuntenmaker Nicky Koch
Scheidsrechter: De heer M.J.J. Lahaije

De wedstrijd tegen BMR, nog volop in de race voor het kampioenschap, ging voor onze mannen nergens meer om maar dat was aan het spel niet te zien. Vol overgave werd de huid zo duur mogelijk verkocht en werd BMR het vuur aan de schenen gelegd. De sportieve plicht werd us meer dan duidelij uitgevoerd. Dat dit niet tot een overwinning leidde ligt aan het probleem wat ons mijns inziens het hele seizoen al parten speelt, de trefzekerheid is te laag, jammer maar wel iets waar we aan kunnen werken. Aanstaande zondag de laatste wedstrijd tegen DBSV, kijken of we het seizoen toch goed kunnen afsluiten.

RKVVL/Pol. 3 - R.K.V.C.L. 2 Uitslag: 2-2

R.K.V.C.L. 3 - Scharn 6 Uitslag: 2-0

Uitslagen zaterdag 25 april

RoodGroenLVC'01 E3 - IBC'03/RKVCL E1   0-14
Doelpuntenmakers: Sem Joosten 5x, Jerome Vriezelaar 3x, Bastiaan Peters 2x, Nigel Otten 2x, Milan Bakels en Enzo Romans

WDZ/Sportclub'25 E3 - IBC'03/RKVCL E2   4-2
Doelpuntenmakers : Sylvana Pasveer en Danique Kraft

Bunde F3 - IBC'03/RKVCL F2   2-4
Doelpuntenmakers: Raoul Kraft, Maurice Ras, Cedric Wijsen en Eigen Doelpunt Bunde.

Scharn MiniF - IBC'03/RKVCL MiniF
W1: 2-1, Doelpuntenmaker: Tycho Kleynen
W2: 1-4, Doelpuntenmakers: Mika Stevens 2x en Giano Lahaut 2x
W3: 4-4, Doelpuntenmakers: Sem 2x, Tycho Kleynen en Kian Romans
W4: 3-1, Doelpuntenmakers: Finn Gerardu

Uitslagen zaterdag 18 april

IBC'03/RKVCL D1 - Heer D2   0-11

IBC'03/RKVCL E1 - Simpelveld E2   9-1
Doelpuntenmakers: Sem Joosten 5x, Milan Bakels, Reno Stassen, Mike Lahey en Maurice Ras

IBC'03/RKVCL F1- RKVVL/Polaris/SCM F2  1-4
Doelpuntenmaker: Danique Kraft

IBC'03/RKVCL F2 - Meerssen F3   3-8
Doelpuntenmakers: Raoul Kraft 2x en Cedric Wijsen

IBC'03/RKVCL MiniF - Eijsden MiniF
W1: 3-2, Doelpuntenmakers: Kian Romans 3x
W2: 1-9, Doelpuntenmaker: Tycho Kleynen
W3: 1-2, Doelpuntenmaker: Mika Stevens
W4: 2-12, Doelpuntenmakers: Tycho Kleynen en Sem

Uitslagen zondag 19 april

R.K.V.C.L. 1 - RKASV 1
Uitslag: 3 - 3
Scheidsrechter: V.N.E. Heuts
Wedstrijdbal: Een unicum, maar goed voorbeeld doet goed volgen, voor deze wedstrijd hebben wij 2 bal sponsors, te weten Jan van Zeijl en Bjorn Cichowski!! Heren hartelijk dank!!

De derby tegen RKASV ging, behoudens meerder misstappen van de ploegen boven ons, om des keizersbaard. Beide ploegen probeerden wel te voetballen maar de echte intentie om er vol voor te gaan was zeker voor de rust niet te bespeuren. De rust werd behaald met een 0-1 stand waarbij verder vermeldenswaardig is dat Dave Bout een strafschop van zijn schoonbroer stopte.
Na de rust werd er feller om de bal gestreden hetgeen het spelpeil ten goede kwam. Na 50 minuten scoorde Kevin Koch de gelijkmaker en niet lang daaarna zorgde Wesley Libens voor de 2-1 voorsprong. RKASV rechtte de rugen kwam weer langszij. Opnieuw Wesley Liebens zorgde voor de hernieuwde voorsprong maar ook nu konden we niet lang genieten hiervan. In de 70e minuut scoorde RKASV de 3-3. Deze stand werd tevens de eindstand. Vermeldenswaardig is nog het officiële debuut van Ari Salihu, de eerste bewoner van het nieuwe AZC dat zich als lid heeft aangemeld. Hopelijk volgen er snel meer, goed voor onze club en voor de integratie van de asielzoekers.

R.K.V.C.L. 2 - RKASV 3
Uitslag: 3 - 6

Leonidas W 4 - R.K.V.C.L. 3
Uitslag: 2 - 1

Uitslagen dinsdag 21 april

IBC '03/R.K.V.C.L. E2 - RKASV E5M
Uitslag: 1 - 0
Doelpuntenmaker: Danique Kraft

IBC '03/R.K.V.C.L. F1 - RKVVM/Sibbe F
Uitslag: 1 - 2

De Heeg 3 - R.K.V.C.L. 3
Uitslag: 7 - 1\

 

Uitslagen woensdag 22 april

IBC '03/R.K.V.C.L. E1 - Scharn E6 
Uitslag: 2 - 1
Doelpuntenmaker: Maurice Ras 2x

  

Uitslagen 12 april

Walram 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 2 - 2 Scheidsrechter: D. Jonker

De eerste van 4 finales. Het begin was voortvarend, binnen 3 minuten namen wij een 0-1 voorsprong. Misschien was dat het breekpunt in de wedstrijd. Ten opzichte van de laatste wedstrijden vormden onze mannen geen moment meer het sterke collectief van de laatste weken. jammer, seizoen voorbij. Verder geen commentaar!!!

IBC '03 2 - R.K.V.C.L. 2 Uitslag: 3 - 7

R.K.V.C.L. 3 - Jekerdal 4 Uitslag: 1 - 4

Uitslagen 11 april 

Leonidas W. D3 - IBC'03/RKVCL D1   5-7
Doelpuntenmakers: Philip 5x, Jerome en Yilder.

RKVVL/Polaris/SCM E3 - IBC'03/RKVCL E1   2-0

RKVVL/Polaris/SCM E7 - IBC'03/RKVCL E2   0-9
Doelpuntenmakers : Kristy de Laat 3x, Danique Kraft 2x,  Naomi Vossen 2x, Donna Dreessen en Mara Jorissen.

Keer F1 - IBC'03/RKVCL F1   2-1
Doelpuntenmaker: Maurice Ras

Schimmert F3 - IBC'03/RKVCL F2   1-1
Doelpuntenmakers: Raoul Kraft

Heer MiniF - IBC'03/RKVCL MiniF
W1: 3-2, Doelpuntenmakers: Giano Lahaut, Dion Herberghs
W2: 2-2, Doelpuntenmaker: Kian Romans 2x
W3: 6-1, Doelpuntenmaker: Sem
W4: 2-4, Doelpuntenmakers: Kian Romans 2x, Tycho Kleynen en Finn Gerardu

Uitslagen zaterdag 4 april

R.K.V.C.L. 1 - Heer 1 Uitslag: 0 - 3 Scheidsrechter: De heer G. de Rooij Wedstrijdbal geschonken door Dominique, Monique en Fred Theunissen! Hartelijk dank hiervoor!

Weer een finale tegen een rivaal van oudsher, Heer. De eerste helft ging gelijk op zonder dat er kansen ontstonden voor beide doelen. Na de rust pakte Heer de zaken energieker aan en dat resulteerde in een uiteindelijk terechte 0-3 nederlaag. Jammer, nu moeten we, naast onze eigen wedstrijden winnen, hopen op misstappen van onze concurrenten.

R.K.V.C.L. 2 - Geusselt Sport 4 Uitslag: 6 - 1 Scheidsrechter: E. Cruts

Halve finale beker

Sportpark Hoeve Rome

IBC '03/RKVCL F2 - Voerendaal F4 Uitslag: 5 - 0

Maandag 6 april

RKASV 5 - R.K.V.C.L. 3 Uitslag: 2 - 0

Uitslagen zondag 29 maart

R.K.V.C.L. 1 - Bunde 1 Uitslag: 1 - 3 Scheidsrechter: J.G.H. Aben Wedstrijdbal geschonken door Gilio Manca. Bedankt hiervoor.

Weer een heel belangrijke wedstrijd in de strijd om de nacompetitie plaatsen. Directe concurrent, evenveel punten met een wedstrijd meer, Bunde kwam op bezoek. Vanaf het begin ontspon zich een leuke wedstrijd met 2 ploegen die wilden voetballen en aanvallen. De eerste speldenprikken waren van R.K.V.C.L. maar het eerste echte gevaar was aan de andere kant en dit werd ook direct afgestraft. Lang kon Bunde niet genieten van de voorsprong want 7 minuten na de 0-1 scoorde Ralph Habets de 1-1. Het spel bleef heen weer golven en uit een van de tegenaanvallen nam Bunde opnieuw de leiding. Aan dit doelpunt zat een luchtje van buitenspel maar de scheidsrechter weigerde op zijn besluit terug te komen. Dit was ook de ruststand. Na de rust een ontketend R.K.V.C.L. dat vol ten aanval trok. Uiteraard leidde dit tot kansen maar de bal wilde er maar niet in. De tegenstoten van Bunde waren ook zeer gevaarlijk maar zij verzuimden de wedstrijd in het slot te gooien. De druk nam steeds meer toe maar Vrouwe Fortuna was vandaag duidelijk niet op onze hand. In de slotminuut maakte Bunde dan toch aan alle onzekerheid een einde, 1-3. Jammer, maar nog altijd is niet alles verloren. Aanstaande zaterdag om 18.00 uur wacht wederom een topper met het duel tegen Heer.

R.K.V.C.L. 2 - De Heeg 2 Uitslag: 4 - 5

SCM 7 - R.K.V.C.L. 3 Uitslag: 9 - 1

Uitslagen zaterdag 28 maart

IBC'03/RKVCL D1 - Bunde D2   8-1

IBC'03/RKVCL E1 - RKASV E3   1-6 Doelpuntenmaker: Glenn Smeets

IBC'03/RKVCL E2 - Minor/Wijnandia E2   3-2 Doelpuntenmakers: Kristy de Laat 2x en Eigen Doelpunt

IBC'03/RKVCL F1 - Willem 1 F1    Uitgesteld

WDZ/Sportclub'25 F2 - IBC'03/RKVCL F2   0-5 Doelpuntenmakers : Dani Sour 2x, Maurice Ras en Cas

RKVVL/Polaris MiniF - IBC'03/RKVCL MiniF W1: 0-2, Doelpuntenmakers: Lars Juffermans en Finn Gerardu W2: 0-9, Doelpuntenmakers: Kiano Romans 4x, Giano Lahaut 3x en Mika Stevens 2x W3: 5-5, Doelpuntenmakers: Dani Bastings 3x en Finn Gerardu 2x W4: 1-6, Doelpuntenmakers: Kian Romans 5x en Giano Lahaut

 

Uitslagen zaterdag 21 maart

IBC'03/RKVCL D1 - RKSVB/Voerendaal D5  3-3 Leonidas W. E2 - IBC'03/RKVCL E1   1-4 Doelpuntenmakers: Reno Stassen 2x, Glenn Smeets en Dani Willems

Scharn E8 - IBC'03/RKVCL E2   3-1 Doelpuntenmaker: Donna Dreessen

Heer F1 - IBC'03/RKVCL F1   3-3 Doelpuntenmakers: Igor 2x en Maurice Ras

IBC'03/RKVCL F2 - Bunde F3   5-2 Doelpuntenmakers : Dani Sour 3x, Raoul Kraft en Joell Beckers

IBC'03/RKVCL MiniF - Scharn MiniF W1: 1-2, Doelpuntenmaker: Giano Lahaut W2: 0-2 W3: 4-2, Doelpuntenmakers:  Kian Romans 3x en Mika Stevens W4: 1-3, Doelpuntenmaker:  Kian Romans

Uitslagen zondag 22 maart

R.K.V.C.L. 1 - Gulpen 1 Uitslag: 3 - 1 Scheidsrechter: M. Winckens Wedstrijdbal geschonken door Lucienne en Jean Slapak. Bedankt hiervoor.

Vanmidag de wedstrijd tegen het laag geklasseerde Gulpen. Dit seizoen leert echter dat iedereen van iedereen kan winnen dus van onderschatting mag en kan geen sprake zijn. Toch leek het daar voor rust wel op. R.K.V.C.L. begon niet fel genoeg aan de wedstrijd en daardoor bleef Gulpen in de wedstrijd en nam zelfs brutaal de leiding. Gelukkig werd vlak voor de rust nog gelijk gemaakt door Ralph Habets. Na de rust een heel ander R.K.V.C.L. Met veel inzet werd de aanval gezocht en zo werd ook een duidelijk veldoverwicht gecreëerd. De kansen stapelden zich op en in de 69e minuut viel dan eindelijjk de verlossende 2-1, Kevin de Jong benutte een strafschop onberispelijk. Vlak daarna scoorde Kevin Koch de 3-1 en de wedstrijd leek en was gelopen. Gulpen was niet meer bij machte zich terug te vechten. We blijven meedoen in de top en hebben eigenlijk nog alles in eigen hand, aanstaande zondag te beginnen met opnieuwe een thuiswedstrijd, nu tegen Bunde.

R.K.V.C.L. 2 - Willem 1 5 Uitslag: 2 - 3

Geusselt Sport 6 - R.K.V.C.L. 3 Uitslag: 1 - 2

Uitslagen zondag 15 maart

Vriendschappelijk: R.K.V.C.L. 1 - Daalhof 1 Uitslag: 7 - 0

Competitie: Geusselt Sport 4 - R.K.V.C.L. 2 Uitslag 3 - 3

R.K.V.C.L. 3 - Daalhof 4 Uitslag: 2 - 2

Uitslagen zaterdag 14 maart

IBC'03/RKVCL D1 - Minor/Wijnandia D2   3-10

IBC'03/RKVCL E1 - Minor/Wijnandia E1   5-0 Doelpuntenmakers : Sem Joosten 3x, Enzo Romans en Reno Stassen.

IBC'03/RKVCL E2 - BMR/SNC'14 E3   4-1 Doelpuntenmakers : Danique Kraft 2x,  Kristy de Laat en Donna Dreessen.

IBC'03/RKVCL F1 - RKVVM/Sibbe F2   Uitgesteld

IBC'03/RKVCL F2 - Schimmert F3   8-4 Doelpuntenmakers : Maurice Ras 4x,  Raoul Kraft,  Dani Sour,  Daan Juffermans en Cas.

IBC'03/RKVCL MiniF - Heer MiniF W1: 5-1, Doelpuntenmakers: Kian Romans, Dani Bastings en Sem W2: 4-0, Doelpuntenmakers: Lars Juffermans,  Mika Stevens, Tycho en Raff W3: 7-2, Doelpuntenmakers: Finn Gerardu 3x, Giano Lahaut 2x en Kian Romans 2x W4: 5-0, Doelpuntenmakers: Mika Stevens, Tycho 2x en Dion Herberghs

Uitslagen zondag 8 maart

Partij 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 0 - 2 Scheidsrechter: A.P.J.M. Heil

In de strijd om de nacompetitieplaatsen vanmiddag weer een belangrijke wedstrijd tegen een van de directe concurrenten, Partij. De thuiswedstrijd had 3 punten opgeleverd en vanmiddag moest dit ook gebeuren. Op een zeer slecht veld begonnen onze mannen goed aan de wedstrijd. Partij kreeg geen kans in hun spel te komen. Na een dik kwartier viel de verdiende openingstreffer. Kevin de Jong scoorde uit een terecht toegekende strafschop. Hierna leek het of we de grip op de wedstrijd verloren en er ontstonden enkele hachelijke momenten voor ons doel. Wij kregen ook kansen maar de acuratesse was niet voldoende. Vlak voor rust kreeg ook Partij een strafschop van de erg irritant en slecht fluitende scheidsrechter.  Dave Bout keerde de inzet echter waardoor we met een verdiende voorsprong gingen rusten. Na de rust probeerde RKVCL het duel snel te beslissen maar de kansen werden wederom niet benut. In de 63e minuut kregen we een vrije trap bij de middencirkel en Bjorn Eppenga zag dat de keeper heel ver voor zijn doel stond en scoorde de 0-2. Hierna probeerde Partij de bakens te verzetten maar onze mannen bleven, ondanks enkele angstige momenten, knap overeind en wanneer de counters zorgvuldiger uitgespeeld waren geworden had de score nog veel hoger kunnen uitvallen. Al met al een verdiende overwinning.

Daalhof 3 - R.K.V.C.L. 2 Uitslag: 6 - 0 Scheidsrechter: Daalhof

R.K.V.C.L. 3 - Bemelen 2 Uitslag: 7 - 0 Scheidsrechter: R.K.V.C.L.

Uitslagen zaterdag 7 maart

IBC'03/RKVCL D1 - Schimmert D1 2-6

IBC'03/RKVCL E1 - Geulsche Boys E1 10-2. Doelpuntenmakers : Dani Willems 4x, Sem Joosten 3x, Milan Bakels,  Bastiaan Peters en Glenn Smeets.

IBC'03/RKVCL E2 - Simpelveld E3   3-0. Doelpuntenmakers: Danique Kraft 2x en Kristy de Laat

IBC'03/RKVCL F1 - Eijsden F2   9-1 Doelpuntenmakers: Maurice Ras 4x, Igor 4x en Dani Sour

IBC'03/RKVCL F2 - Leonidas W. F2  3-1. Doelpuntenmaker: Dani Sour 3x

IBC'03 / RKVCL MiniF - De Heeg MiniF Afgelast. De Heeg had zich afgemeld.

Uitslagen zondag 1 maart

R.K.V.C.L. 1 - SCG 1 Uitslag: 2 - 2 Scheidsrechter: W.H.G. Franssen

Na de overwinning van vorige week werd gehoopt de lijn voort te zetten tegen concurrent SCG. De verschillen in de stand zijn zo klein dat iedere misstap de kansen op het halen van de nacompetitie verkleint. De eerste helft liet weinig goed voetvbal en krachtsverschil zien. Echte kansen deden zich niet voor dus de 0 - 0 ruststand was dan ook verklaarbaar. Direkct na rust nam R.K.V.C.L. de leiding. Een mooie aanval werd door Ralph Habets mooi afgerond. Hierna leken onze mannen een overwicht te verwerven. Helaas werd de score niet uitgebreid. Sterker nog, SCG scoorde zelfs de gelijkmaker. Daarna probeerden onze mannen toch de zege veilig te stellen en in de 85e minuut viel dan ook de 2-1 via Dennis Schildwacht. Met man en macht werd geprobeerd de uitslag over de tijd te trekken maar in de laaste seconden slaagde SCG er alsnog in gelijk te maken. Jammer, onnodig puntverlies. We hadden goede zaken kunnen doen in de strijd om de nacompetitie. Nu blijft iedere wedstrijd een finale.

R.K.V.C.L. 2 - Heer 3 Uitslag: 2 - 6 Scheidsrechter: E. Cruts

R.K.V.C.L. 3 is vrij, wedstrijd verplaatst!

Uitslagen jeugd zaterdag 28 februari

SV Meerssen D2 – IBC’03/RKVCL D1   7-0

Eijsden/Oranje Boys E6 – IBC’03/RKVCL E1   0-7 Doelpuntenmakers: Reno Stassen(2x) , Dani Willems , Glenn Smeets, Milan Bakels , Sem Joosten en Danique Kraft

RKSVB/Voerendaal E5 – IBC’03/RKVCL E2    Afgelast

Wijnandia F1 – IBC’03/RKVCL F1   1-10

SV Meerssen F3 – IBC’03/RKVCL F2    3-3 Doelpuntenmakers: Raoul Kraft(2x) en Dani Sour

Eijsden Mini-F – IBC’03/RKVCL Mini-F W1: 4-2, Doelpuntemaker: Mika Stevens(2x) W2: 4-0 W3: 4-0 W4: 4-3, Doelpuntenmakers: Kian Romans(2x) en Dani Bastings

 

Uitslagen zondag 22 februari

Jekerdal 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 2 - 3 Scheidsrechter: Dhr. Lammerts

Na een lange winterstop dan eindelijk weer ballen! De eerder gespeelde bekerwestrijd en de thuiswedstrijd in de competitie leerden dat Jekerdal, anders dan de stand doet vermoeden, een moeilijk te bespelen tegenstander is.

In de eerste helft ontspon zich dan ook een schouwspel waarin weinig krachtsveschil zichtbaar was. Voor beide doelen kwamen ook geen gevaarlijke situaties, behoudens een schot onderkant lat van de Jekerdal spits. Na een half uur kwam er uit het niets een doelpunt uit de lucht vallen waaraan ook nog de reuk van buitenspel zat, 1-0 voor Jekerdal. R.K.V.C.L. was even de kluts kwijt en niet veel later scoorde Jekerdal uit een twijfelachtige vrije trap ook nog de 2-0. Onze mannen probeerden nog wel wat voor rust maar de echte geest ontbrak. Na de rust een heel ander spelbeeld. In een hoger tempo werd Jekerdal vastgezet op eigen helft en er kwamen mogelijkheden. Na een goed kwartier in de 2e helft scoorde Demir Turkusic de meer dan verdiende aansluitingstreffer. Hierna zette R.K.V.C.L. nog een tandje bij. De daardoor mogelijke counters waren ook niet van gevaar gespeend. Een minuut of 10 na de aansluitingstreffer scoorde Ralph Habets beheerst uit een niet goed verwerkte counter de 2-2. Dit was het sein voor onze mannen om vol voor de overwinning te gaan. Tien minuten voor tijd scoorde opnieuw Ralph Habets op schitterende wijze de 2-3. Daarna ontstond een waar gevecht om de overwinning over de streep te trekken. Uiteindelijk lukte dit ook. Mannen blijf zo vechten!!

Jekerdal 3 - R.K.V.C.L. 2 Uitslag: 4 - 0

Jekerdal 4 - R.K.V.C.L. 3 Uitslag: 7 - 0

 

Uitslagen zondag 1 februari
R.K.V.C.L. 1 - Berg '28 1 Uitslag: 4 - 3

 

R.K.V.C.L. 3 - Heer 5 Uitslag: 14 - 2

 

Programma zondag 14 december

R.K.V.C.L. 2 - RKVVL/Polaris 3 Uitslag: 6 - 4

Scharn 6 - R.K.V.C.L. 3 Uitslag: 2 - 1

Uitslag zaterdag 6 december

RKASV F2 - IBC'03/RKVCL F2   0-3 Doelpuntenmakers: Dani Sour 2x en Raoul Kraft

Programma zondag 7 december

RKVVL/Polaris 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 3 -2 Scheidsrechter: Dhr. Simons

Iededr wedstrijd in de huidige competitie is belangrijk. Wil je mee blijven doen om de prijzen dan zul je iedere wedstrijd vol voor de punten moeten gaan. De topper tegen RKVVl was de volgende in het rijtje. Het begin was niet echt gelukkig. Na 4 minuten werd al geklungel in de achterhoede afgestraft, 1-0. Daarna namen onze mannen het heft in handen al gebeurde dät niet met goed voetbal.

Wel werd er een duidelijk veldoverwicht gecreëerd. RKVVl beperkte zich tot het hanteren van de lange ballen op de voorwaartsen en door toeval werden ze ook nog een paar keer gevaarlijk.Voor rust kwamen we toch nog verdiend op gelijke hoogte. Kevin de Jong benutte een makkelijk toegekende penalty, 1-1. Niet veel later was er wel een heel duidelijk strafschop geval maar nu gaf de scheidsrechter een vrije trap net buiten de 16. In de slotminuut eindigde een afstandsschot van Ralph Habets nog op de lat. Vlak na rust kwamen we weer op achterstand. Te makkelijk duelleren leidde een counter van RKVVL in welke met een verkeerd geraakt schot werd afgerond, 2-1. Opnieuw rechten onze mannen de ruggen en met veel inzet werd jacht gemaakt op de gelijkmaker. Deze kwam ook via Nicky Koch die een vrije trap van Bjorn Eppenga binnenknikte. Hierna bleven we jagen op de overwinning. Opnieuw werd de lat geraakt en enkele mogelijkheden werden om zeep geholpen. Een onoplettendheid op het middenveld leidde een nieuwe counter in die ook weer uiterst efficiënt werd afgerond, 3-2. De daaropvolgende belegering van het VVL-doel leverde nog een schot tegen de paal op maar de verdiende gelijkmaker viel niet meer. Jammer maar het vertoonde spel en de inzet maken tot we niet moeten gaan wabnhopen. Er volgen nog voldoende wedstrijden om punten te pakken.

SCM 5 - R.K.V.C.L. 2
Uitsla: 4 - 2

R.K.V.C.L. 3 is vrij, wedstrijd verplaatst naar 21 december a.s. 

Uitslag dinsdag 2 december

Oefenwedstrijd R.K.V.C.L. 1 - SV Brunssum 1 Uitslag: 7 - 3 (Ruststand 7-1) Doelpuntenmakers: Wesley Libens 2x, Bjorn Eppenga 2x, Kevin Koch, Nicky Koch en Dennis Schildwacht

Uitslagen 30 november

RKASV 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 1 - 2 Scheidsrechter: Dhr. R. Meijers

Vanmiddag de derby tegen RKASV. Het motto was, aanhaken bij de top of terugvallen in de middenmoot. Dit jaar kan in 4A iedereen van iedereen winnen dus het is dan zaak vooral je eigen wedstrijden te winnen! Onze mannen begrepen dat zeer goed en vanaf het begin werd er dan ook gewerkt aan een veldoverwicht. Helaas kwamen er deze wedstrijd niet zo veel kansen als in de voorgaande wedstrijden. Helaas miste Wesley een goede kans op de 0-1. Bij de eerste de beste kans voor RKASV was het wel raak. Daarna waren we even de weg kwijt en kreeg Amby kansen om hun voorsprong uit te breiden, maar gelukkig gebeurde dit niet. Vlak voor rust kwamen we dan toch terecht langszij. Een vrije trap werd schitterend binnengeschoten door Kevin de Jong. Na de rust eenzelfde spelbeeld. R.K.V.C.L. bepaalde wat er gebeurde en de 1-2 door Nicky Koch was daarvoor de terechte beloning. Daarna kregen we nog mogelijkheden om de score uit te breiden maar helaas lukte dit niet waardoor het wederom spannend bleef. Uiteindelijk werd de overwinning over de streep getrokken. Prima wedstrijd mannen!

RKASV 3 - R.K.V.C.L. 2 Uitslag: 1 - 4

R.K.V.C.L. 3 - Leonidas W. 4 Uitslag: 2 - 2

Uitslagen zaterdag 29 november

IBC'03 / RKVCL D1 - RKSVB/Voerendaal D3    0-3

IBC'03 / RKVCL E1 - sv Meerssen E3   1-2 Doelpuntenmaker: Milan Bakels

IBC'03 / RKVCL F1 - Eijsden F2    9-0

IBC'03 / RKVCL F2 - RKHSV F4   12-1 Doelpuntenmakers : Cedric Wijsen 5x, Raoul Kraft 4x, Dani Sour, Nik Vriezelaar en Amine Al-Tahir

IBC'03/RKVCL MiniF - Struchter Boys/Wijlre MiniF W1: 9-0, Doelpuntenmakers : Tycho 4x, Kian 3x en Mika 2x W2: 1-2, Doelpuntenmaker: Tycho

Uitslagen zondag 23 november

R.K.V.C.L. 1 - Walram 1
Uitslag: 2 - 1
Scheidsrechter: Dhr. R.M.W. Bemelmans
Wedstrijdbal gesponsord door Frituur Aon de Kirk te Sibbe (via Kevin Pas).

Vanmiddag de kans om de nederlaag tegen Bunde weg te spelen. Vanaf de eerste minuut trok R.K.V.C.L. het spel naar zich toe, Walram kwam in het stuk in zijn geheel niet voor. Volledig tegen de verhouding in nam Walram na een minuut of 18 de leiding. De druk van R.K.V.C.L. werd hierna nog groter en vlak voor rust viel eindelijk de verdiende gelijkmaker via Ralph Habets. Na de rust eenzelfde spelbeeld, R.K.V.C.L. drong aan en na 65 minuten namen we verdiend de leiding middels een knap doelpunt van Bjorn Eppenga. Deze had niet lang daarna pech dat een mooi stiftje via de lat terugsprong in het veld. Dit had ongetwijfeld de beslissing geweest maar nu bleef Walram moed houden en wij acteerden steeds onrustiger. Gelukkig werd de wedstrijd uit het vuur gesleept. Op naar de volgende week, uit naar RKASV.

R.K.V.C.L. 2 - IBC '03 2
Uitslag: 12 - 0
Scheidsrechter: Dhr. E. Cruts

Jekerdal 4 - R.K.V.C.L. 3
Wedstrijd is uitgesteld!! Baaldag Jekerdal!!

Uitslagen zaterdag 22 november

SNC'14/BMR D2 - IBC'03/RKVCL D1   7-0

Eijsden E3 - IBC'03/RKVCL E1   4-4
Doelpuntenmakers : Danique Kraft,  Enzo Romans,  Milan Bakels en Sem Joosten.

Spcl Jekerdal F2 - IBC'03/RKVCL F1   1-1
Doelpuntenmaker: Maurice Ras

RKUVC F2 - IBC'03/RKVCL F2   1-6
Doelpuntenmakers: Dani Sour 3x, Raoul Kraft 2x en Nik Vriezelaar

IBC'03/RKVCL MiniF - De Heeg MiniF
W1: 4-2, Doelpuntenmakers: Mika 2x, Tycho en Eigen Doelpunt
W2: 3-1, Doelpuntenmaker: Dani Bastings 3x
W3: 1-4, Doelpuntenmaker: Giano Lahaut
W4: 0-1

Oefenwedstrijd dinsdag 18 november

R.K.V.C.L. 1 - SCM 1
Uitslag: 1 - 4
Uiteindelijk toch een nuttige oefenwedstrijd. Met 11 spelers volhouden tegen een wel wisselende tegenstander toont het karakter! De scheids was ook, helaas, niet altijd voor R.K.V.C.L., maar hij deed zijn best, :-) :-) :-)

 

Programma 16 november
Competitie:
R.K.V.C.L. 2 - SCM 5 Uitslag: 6 - 0

R.K.V.C.L. 3 - RKVVL/Polaris 6 Uitslag: 4 - 2

Uitslagen zaterdag 15 november

RKASV D2 - IBC'03/RKVCL D1   8-0

Spcl.Jekerdal E4 - IBC'03/RKVCL E1   0-5 Doelpuntenmakers: Danique Kraft 2x, Sem Joosten, Enzo Romans en Bastiaan Peters.

Gulpen F1 - IBC'03/RKVCL F1   7-2

IBC'03/RKVCL F2 - Vrij

IBC'03/RKVCL MiniF - SCM MiniF SCM niet komen opdagen.

 

Zondag 9 november Bunde 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 6 - 0 Scheidsrechter: Daemen MMJ

Vanmiddag een vreselijke domper na de goede wedstrijden van de laatste weken. Werkelijk niets lukte aan onze kant en de score had nog veel hoger kunnen uitvallen. Verder kunnne we beter niet veel woorden meer vuil maken aan deze wedstrijd. Over 2 weken opnieuw beginnen tegen Walram.

De Heeg 2 - R.K.V.C.L. 2 Uitslag: 7 - 1

R.K.V.C.L. 3 - vv SCM 7 Uitslag: 2 - 1

Uitslagen zaterdag 8 november

WDZ/Sportclub'25 D2 - IBC'03/RKVCL D1   7-0

Walram E3 - IBC'03/RKVCL E1   2-1 Doelpuntenmaker: Reno Stassen

RKHSV F2 - IBC'03/RKVCL F1   5-11

Heer F2 - IBC'03/RKVCL F2   2-1

Scharn MiniF - IBC'03/RKVCL MiniF W1: 4-1, Doelpuntenmaker: Kian W2: 4-0 W3: 1-5, Doelpuntenmakers: Kian 2x, Sem, Mika en Dani W4: 9-0

Uitslagen zondag 2 november

FC Gulpen 1 - R.K.V.C.L. 1
Uitslag: 1 - 3
Scheidsrechter: G.Linke
Doelpuntenmakers: Wesley Libens, Nicky Koch en Dennis Schildwacht

Uit naar Gulpen, de plek waar in het verleden een stukje R.K.V.C.L.-historie geschreven is. Nu een gewone competitiewedstrijd die, gezien het programma van die dag, gewonnen moest worden om de aansluiting te behouden. Onze mannen lieten vanaf de eerste minuut zien dat ook zij dit snapten. Gulpen werd direct vastgezet en vanaf het begin was het wachten op de 0-1. Die viel dan ook al na 4 minuten. Ook hierna bleef er druk op het Gulpen doel alleen de scherpte in de afwerking ontbrak waardoor Gulpen toch weer een beetje in de wedstrijd kon komen. Tioch werd het vlak voor rust nog 0-2. Mogelijk dat de overmacht voor rust de concentratie deed verslappen maar de tweede helft was van onze kant geen schim meer van de eerste. Hierdoor kwamen we onnodig in de problemen en we mochten van geluk spreken dat de wedstrijd niet helemaal omdraaide. In de laatste seconden werd de overwinning vanaf de penaltystip binnen gehaald.
Volgende week tegen Bunde zal de wil om te winnen, de scherpte in spel en afwerking en de juiste mentaliteit de hele wedstrijd aanwezig moeten zijn anders zijn we de mooie 3e plaats die we nu bezetten weer heel gauw kwijt!

Willem 1 5 - R.K.V.C.L. 2
Uitslag: 4 - 2

R.K.V.C.L. 3 - Geusselt Sport 6
Uitslag: 2 - 0

Uitslagen zaterdag 1 november
Alle wedstrijden werden op het complex van R.K.V.C.L. gespeeld!!

IBC'03/RKVCL D1 - RKHSV D2   6-4

IBC'03 / RKVCL E1 - RKVVL/Polaris/SCM E4   1-5
Doelpuntenmaker: Mike Lahey

IBC'03/RKVCL F1 - Heer F1   5-1

IBC'03/RKVCL F2 - Spcl Jekerdal F4   1-8
Doelpuntenmaker: Dani Sour

IBC'03 / RKVCL MiniF - Keer  MiniF
W1: 1-0 , Doelpuntenmaker: Dion
W2: 2-5 , Doelpuntenmakers: Kian
W3: 7-2 , Doelpuntenmakers: Giano 4x en Lars 3x
W4: 3-4 , Doelpuntenmakers: Mika

Uitslag dinsdag 28 oktober

Bekerwedstrijd: IBC '03 / R.K.V.C.L. E1 - Schimmert E1 Uitslag: 1 - 6 De tegenstander van vandaag was echt "een kopje te groot". Het verschil tussen 1e jaars en 2e jaars E wordt dan pas echt duidellijk! Geen nood, gelijkwaardige tegenstanders volgen nog wel!!

Programma 26 oktober R.K.V.C.L. 1 - Partij 1 Scheidsrechter: De heer F.H.E. Sijben Wedstrijdbal geschonken door Bowling Maastricht.

Uitslag: 1 - 0 Doelpunt gescoord door Bjorn Eppenga.

Tegen de nummer 3 Partij bewezen onze mannen dat de stand op de ranglijst niet maatgevend is voor de kwaliteit, al moet gezegd worden dat de teams in de huidige competitie wel allemaal erg aan elkaar gewaagd zijn, getuige ook weer de uitslagen van dit weekeinde. Van meet af aan werd Partij teruggedrongen en kwamen er enkele kansen. Het wordt een heel stuk makkelijker wanneer de kansen welke er komen er ook ingaan, maar hoop doet leven. Nu maakten we het ons onnodig moeilijk en bleef het, zelfs 70 minuten tegn 10 man, erg spannend. Door deze belangrijke zege en de overige uitslagen kruipt het hele veld weer kort op elkaar. Volgende week uit naar Gulpen alwaar we moeten proberen de stijgende lijn vast te houden.

R.K.V.C.L. 2 - Daalhof 3 Uitslag: 1 - 7

Bemelen 2 - R.K.V.C.L. 3 Uitslag: 1 - 6

Dinsdag 21 oktober

Vriendschappelijk R.K.V.C.L. 1 - MVV A1 Uitslag: 3 - 2

 

Programma zondag 19 oktober

Vriendschappelijk R.K.V.C.L. 1 - Leonidas W. 1 Aanvang: 11:00 uur Uitslag: 5 - 2 Doelpuntenmakers: Ralph Habets 2x, Nicky Koch, Kevin Pas, Demir Turkusic

Competitie DBSV 4 - R.K.V.C.L. 2 Uitslag: 6 - 2

Dinsdag 14 oktober

Vriendschappelijk Willem I 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 2 - 2

Competiewedstrijden 12 oktober

SCG 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 2-2 Scheidsrechter: T. Bouders

De altijd lastige uitwedstrijd bij SCG leverde uiteindelijk 1 schamel puntje op. Voor rust werd er een wanprestatie geleverd. Niets lukte en de inzet om het goed te maken was er ook niet. De 2-0 ruststand was dan ook volledig terecht. Na de rust was de inzetr er wel en binnen 10 minuten was de stand gelijk getrokken. Het doordrukken en de 3 punten mee naar Limmel nemen lukte echter niet. Twee verloren punten vandaag! Beide doelpunten werden gemaakt door Dennis Schildwacht.

HEER 3 - R.K.V.C.L. 2 Uitslag: 2-2

R.K.V.C.L. 3 - De Heeg 3 Uitslag: 2-2

Uitslagen jeugdwedstrijden 11 oktober

IBC'03/RKVCL D1 - Walram D2    2-7

IBC'03/RKVCL E1 - Daalhof E3   6-2 Doelpuntenmakers : Sem Joosten 3x, Milan Zurek,  Enzo Romans en Bastiaan Peters.

IBC'03/RKVCL F1 - RKASV F1   4-6

IBC'03/RKVCL F2 - Leonidas W.   3-4 Doelpuntenmakers: Raoul Kraft 2x en een Eigen Doelpunt.

Struchter Boys MiniF - IBC'03/RKVCL MiniF   3-1 Doelpuntenmaker: Giano Lahaut.

Zondag 5 oktober

R.K.V.C.L. 1 - Spcl. Jekerdal 1
Uitslag: 0-0
Scheidsrechter: Dhr. P. Kerstges
Wedstrijdbal geschonken door Café Falstaff.

Ook een wedstrijd zonder doelpunten kan leuk zijn om te aanschouwen! Vanmiddag was daarvoor het zuiverste bewijs. Een heerlijk voetbalgevecht met kansen aan beide zijden. Uiteindelijk een terechte uitslag!!

R.K.V.C.L. 2 - Spcl. Jekerdal 3
Uitslag: 7-3

Heer 5 - R.K.V.C.L. 3
Uitslag: 1-2

 

Jeugdwedstrijden zaterdag 4 oktober

Geusselt Sport D1 - IBC'03/RKVCL D1   4-6

Leonidas W. E2 - IBC'03/RKVCL E1   1-3
Doelpuntenmakers: Sem Joosten,  Milan Zurek en Reno Stassen

Voerendaal F2 - IBC'03/RKVCL F1   6-2

Scharn F8 - IBC'03/RKVCL F2   2-3
Doelpuntenmakers: Dani Sour, Daan Juffermans en Cedric Wijsen

De Heeg MiniF - IBC'03/RKVCL MiniF
W1:  2-3  > Doelpuntenmakers: Dani, Mika en Sepp
W2:  1-8  > Doelpuntenmakers: Amine 3x, Kiano 3x, Giano en Lars
W3:  2-2  > Doelpuntenmakers: Tycho 2x
W4:  1-7  > Doelpuntenmakers: Amine 5x, Dion en Ed

 

 ZATERDAG 27 september

Vanwege de Hoeve Feesten is de wedstrijd van R.K.V.C.L. 1 verplaatst naar zaterdagavond.

HEER 1 - R.K.V.C.L. 1

Uitslag: 0 - 1!!!

Jeugdwedstrijden zaterdag 27 september

IBC’03/RKVCL D1 – Daalhof D2   4-6
IBC’03/RKVCL E1 – RKVVM/Sibbe E2   1-3
Doelpuntenmaker: Sem Joosten(RKVCL)
IBC’03/RKVCL F1 – Scharn F3    3-9
IBC’03/RKVCL F2 – RKVVL/Polaris/SCM F5    4-3
Doelpuntenmakers: Dani Sour(IBC’03) 2x en Beau Goessens(IBC’03) 2x
IBC’03 MF – Scharn MF
2e jaars Wedstrijd 1: 0-9
2e jaars Wedstrijd 2: 1-4 , Doelpuntenmaker Amine(RKVCL)

1e jaars Wedstrijd 1: 3-3, Doelpuntenmakers: Tycho(IBC’03), Finn(RKVCL) en Dani(RKVCL)
1e jaars Wedstrijd 2: 6-1, Doelpuntenmakers: Tycho(IBC’03)  2x, Finn(RKVCL) 2x, Dani(RKVCL) en Sepp(IBC’03)

Competitiewedstrijden zondag 28 september

Geusselt Sport 4 - R.K.V.C.L. 2 Uitgesteld ivm Hoeve Feesten!

R.K.V.C.L. 3 - RKASV 5 UItslag: 4-2

Competitiewedstrijden zondag 21 september

R.K.V.C.L. 1 - RKVVL/Polaris 1
Uitslag: 0 - 4
Scheidsrechter: T.Voncken

Vandaag een belangrijke wedstrijd om aan te kunnen haken bij de bovenste helft van de ranglijst. De eerste helft werd afgesloten met een 0-0 ruststand. We werden getrakteerd op een hele leuke wedstrijd waarbij beide ploegen uitgingen van hun eigen kwaliteiten. Dit leverde een leuk schouwspel op met kansen voor beide teams. Het was jammer dat de scheidsrechter na slechts enkele minuten het niet aandurfde om RKVCL een absolute strafschop toe te kennen nadat Wesley Libens onderuit gelopen werd binnen de beruchte lijnen. Na rust een zelfde beeld. RKVCL kreeg vlak na elkaar twee dotten van kansen die echter jammerlijk gemist werden. Uit de tegenaanval van deze 2e kans counterde RKVVL/Polaris razendsnel en deze werd genadeloos afgestraft 0-1. RKVCL was hierdoor van slag en binnen no-time stond de 0-2 al op het scorebord. Na een te forse overtreding van Kevin Koch moesten we met 10 man verder. Nadat er door diverse blessures al 3x gewisseld was kon Ralph Habets door een bal tegen zijn hoofd ook niet verder spelen, waardoor we het laatste deel van de wedstrijd met 9 spelers verder moesten. Dat de tegenstander nog uitliep naar 0-4 was wel wat geflatteerd, maar dat geeft wel de kwaliteit aan van deze ploeg.      

R.K.V.C.L. 2 - vv SCM 5
Uitslag: vv SCM niet opgekomen

Daalhof 4 - R.K.V.C.L. 3
Uitslag: 4 - 2

Jeugdwedstrijden zaterdag 20 september

Geulsche Boys D1 – IBC’03/RKVCL D1    12-1

Scharn E7 – IBC’03/RKVCL E1   1-5
Doelpuntenmakers: Sem Joosten(RKVCL) 4x en Milan Zurek(IBC’03)

RKVVL/Polaris/SCM F2 – IBC’03/RKVCL F1    4-2

Keer F2 – IBC’03/RKVCL F2   2-6
Doelpuntenmakers: Raoul Kraft(RKVCL) 4x en Dani Sour(IBC’03) 2x

Keer Mini-F – IBC’03/RKVCL Mini F
Wedstrijd 1, 2e jaars: 2-1, Doelpuntenmakers: Amine(RKVCL)
Wedstrijd 2, 2e jaars: 2-2, Doelpuntenmakers: Amine(RKVCL) 2x
Wedstrijd 1, 1e jaars: 1-3, Doelpuntenmakers: Giano Lahaut(RKVCL) 2x en Dani Bastings(RKVCL)
Wedstrijd 2, 1e jaars: 2-2, Doelpuntenmakers: Finn Gerardu(RKVCL) 2x 

Competitiewedstrijd zondag 14 september

DBSV 1 - R.K.V.C.L. 1
Uitslag: 1-5
Vanmiddag de 2e competitiewedstrijd. Na de toch wel mislukte start vorige week de kans om niet helemaal de start te missen. Vanaf de eerste minuut drukte R.K.V.C.L. DBSV in de verdediging. En al in de 4e minuut was het raak. Kevin Koch speelde Wesley Libens vrij en deze faalde niet. Na 9 minuten een perfecte voorzet van opnieuw Kevin Koch welke door Ralph Habets koelbloedig werd binnengekopt. Onze mannen bleven hierna drukken maar het vizier stond ineens niet meer zo zuiver en het spel werd steeds gehaaster en onzorgvuldiger. Na de rust weer een superstart en na 49 minuten viel de 0-3 door Bjorn Eppenga. Hierna lieten de mannen de teugels iets vieren waardoor DBSV terug in de wedstrijd kon komen. Door een benutte strafschop werd het zelfs 1-3. Hierna begon R.K.V.C.L. weer meer druk uit te oefenen en meer doelpunten konden niet uitblijven. Via Wesley Libens en een eigen doelpunt werd het uiteindelijk 1-5. Er had zeker een nog hogere score ingezeten maar helaas werden de kansen niet benut dan wel werden de acties te ver in schoonheid doorgevoerd.

 

R.K.V.C.L. 3 - RKVVL/Polaris 5
Uitslag: 2-2

Zondag 7 september

R.K.V.C.L. 1 - BMR 1 Uitslag: 2-5

Vandaag de start van de nieuwe competitie. De resultaten en het vertoonde spel in de laatste bekerwedstrijden gaven hoop voor het seizoen. Nu moet ik ook na afloop zeggen dat het vertoonde spel nog altijd niet doet wanhopen, alleen het meest essentiële in het spelletje, het benutten van kansen, werd vergeten. BMR counterde heel sterk en op basis daarvan is de uitslag ook in deze hoogte verdiend. Je kunt wel constant op het doel van de tegenstander spelen, dan moet je ook wel de kansen benutten. Positief is dat we zijn blijven voetballen en geen onnodige kaarten uit frustratie gepakt hebben. Doelpunten gemaakt door Bjorn Eppenga (1-2) en Wesley Libens (2-4).

Bekerwedstrijden zondag 7 september

R.K.V.C.L. 2 = vrij

De Heeg 3 - R.K.V.C.L. 3 Uitslag: 1-5

Vriendschappelijk R.K.V.C.L. 4 - SCM 7 Uitslag: 3-2

 

Uitslagen Bekerwedstrijden

Dinsdag 2 september (inhaalwedstrijd)

RKHSV 1 - R.K.V.C.L. 1 Uitslag: 1 - 6 Doelpuntenmakers: Ralph Habets 3x, Kevin de Jong, Kevin Pas en Bjorn Eppenga

Zaterdag 23 augustus

R.K.V.C.L. 1 - Scharn 1
Uitslag: 0 - 2
Scheidsrechter: T. Dragstra

Zondag 24 augustus

R.K.V.C.L. 2 - IBC'03 2
Deze wedstrijd wordt niet gespeeld.
RKVCL 2 uit beker teruggetrokken.

Daalhof 6 - R.K.V.C.L. 3
Uitslag: 3 - 7

R.K.V.C.L. 4 - Scharn 6
Uitslag 3 - 2

Zaterdag 30 augustus

Spcl. Jekerdal 1 - R.K.V.C.L. 1
Uitslag: 3-4
Doelpunten:
0-1 Nicky Koch,
0-2 Ralph Habets,
3-3 Wesley Libens,
3-4 Nicky Koch

Zondag 31 augustus

vv SCM 6 - R.K.V.C.L. 2
Deze wedstrijd wordt niet gespeeld.
RKVCL 2 uit beker teruggetrokken.

R.K.V.C.L. 3 - RKASV 6
Uitslag: 2-4

Daalhof 4 - R.K.V.C.L. 4
Uitslag: 5-0

 

Helaas wordt het voetbal de laatste tijd nogal eens ontsierd door negatieve incidenten in en rondom het veld. Vanuit die gedachte en de rol van de aanvoerder hierbij, hebben een aantal oud-internationals, waaronder Ruud Gullit en Aron Winter, ‘De Aanvoerders’  opgericht. 

 

Wil iedereen de zwarte uitshirts van 't Tönneke inleveren bij Peter Koevoets, deze heeft Ivo nog nodig!!!

 

Consumptieprijzen

Met ingang van 2 januari a.s. wordt de consumptieprijs, als gevolg van prijsverhogingen door de leveranciers, verhoogd van € 1,70 naar € 1,80. Speciaalbieren gaan € 2,75 kosten.
Zuipkaarten worden vanaf 2 januari € 34,00 (groot) en € 17,00 (klein).

Briefjes

De openstaande briefjes dienen zo spoedig mogelijk afgerekend te zijn!!!

 

 

Beste sportvrienden,

De jeugdafdeling van R.K.V.C.L. heeft het genoegen u uit te nodigen voor de jaarlijkse internationale "Leon Paulussen" jeugdtoernooien. Wij organiseren reeds 35 jarenlang, succesvol, een groot toernooi m.m.v. ploegen uit Nederland, België, Duitsland en Engeland.

Ook dit jaar heeft de toernooicommissie gekozeninternationale 7-tallen toernooien te organiseren. (MiniF = viertallen). U kunt met meerdere teams inschrijven. De toernooien zullen plaatsvinden op ons sportcomplex "Hoeve Rome" te Limmel-Maastricht.

 C-7 tallen toernooi  donderdag   14 mei 2015  (geboren in 2000 en 2001) 
 E-7 tallen toernooi:   zaterdag   16 mei 2015  (geboren in 2004 en 2005)
 D-7 tallen toernooi  zondag   17 mei 2015   (geboren in 2002 en 2003)
 MiniF 4 tallen toernooi:  zondag    17 mei 2015  (geboren in 2008 en 2009)
 F-7 tallen toernooi  zaterdag   23 mei 2015  (geboren in 2006 en 2007)

Bij de poule-indeling zal zo veel mogelijk rekening gehouden worden met standaard en reserveteams. Op de toernooidag zal door elk team, tussen de wedstrijden door, gestreden worden om een Penaltybokaal.                        Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per team (MiniF € 12,50) waarvoor een zéér aansprekend prijzenpakket geboden zal worden. Het inschrijfgeld dient te worden voldaan op de toernooidag vóór aanvang.

Wij zouden het zeer op prijs stellen om ook uw vereniging met een of meerdere teams te mogen begroeten. De inschrijftermijn sluit op 1 maart 2015 en de teams zullen in volgorde van binnenkomst worden geplaatst!!! Wacht dus niet te lang met inschrijven. Na deze datum worden er alleen nog teams toegelaten voor de categorieën waar er nog lege plaatsen in vrij zijn.

Zo spoedig mogelijk na sluiting van de inschrijftermijn ontvangt u alle aanvullende informatie m.b.t. het toernooi.

Voor het regelen van een eventuele overnachting in of rondom Maastricht, zijn wij graag bereid hierin bemiddelend op te treden. U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u er prijs op stelt dat wij met u in contact treden om een en ander t.a.v. overnachtingen te regelen. Voor verdere informatie hieromtrent kunt u nu al contact opnemen met f.seegers@home.nl van de heer Fer Seegers

Met vriendelijke groeten,
Toernooileiding R.K.V.C.L.
John Meijers
Daalhemerweg 120
6301 BM Valkenburg a/d Geul   
E-mail: john.meijers@ziggo.nl 
Tel.nr. 043-3621382 of 06-21661772 
Website: www.rkvcl.nl

            

Lotto

Vanaf a.s. zaterdag 3 september beginnen we weer met de lotto! Net zoals vorig seizoen zal het laatst getrokken nummer uit de trekking het reservegetal zijn! Wanneer er mensen willen stoppen hoor ik, Peter Koevoets (pjcmkoevoets@home.nl), het graag zo snel als mogelijk. Mogelijk zijn er nog liefhebbers voor vrije nummers. Neem dan even contact op met Peter Koevoets. Op dit moment vrij de nummers 20, 33, 39 en 44. Wanneer er 4x niet betaald is vervalt de eventueel gewonnen prijs!!

Liebe Sportfreunde,

Die R.K.V.C.L. Jugendabteilung hat das Vergnügen Euch für die mittlerweile traditionellen Jährlichen Internationalen "Leon Paulussen" Jugend – Fußballturnieren ein zu laden. Wir veranstalten schon 35 Jahrelang, erfolgreich ein großes Turnier unter Beteiligung von Mannschaften aus den Niederlanden, Belgien, Deutschland und England.

Auch dieses Jahr haben wir uns entschieden für ein “ Internationales 7’er Turnier” (MiniF 4’er Turnier).Die Turniere werden stattfinden auf unserer Sportanlage "Hoeve Rome" in Limmel - Maastricht. Gespielt werd am Rasenplatz.

C – Turnier (7  Spieler) Donnerstag 14 Mai 2015 (Jahrgang 2000 und 2001)
E – Turnier (7  Spieler) Samstag 16 Mai 2015 (Jahrgang 2004 und 2005)
MiniF – Turnier (4  Spieler) Sonntag 17 Mai 2015 (Jahrgang 2008 und 2009)
D - Turnier (7  Spieler) Sonntag 17 Mai 2015 (Jahrgang 2002 uns 2003)
F – Turnier (7  Spieler) Samstag 23 Mai 2015 (Jahrgang 2006 und 2007)

Bei der Klasseneinteilung werden Standard und Reserveteams selbstverständlich wenn möglich beachtet.Am Turniertag findet während den Spielen einen Wettkampf statt um den  Hoeve Rome Strafstoß Pokal.

Das Einschreibegebühr beträgt  € 15,00 pro Mannschaft (MiniF € 12,50) und kann am Turniertag vor Anfang der Spiele bezahlt werden. Es gibt sehr schöne Preise zu gewinnen.

Wir würden es sehr schätzen, wenn wir auch ihren Verein mit einem oder mehreren Teams begrüßen dürften. Der Eintragungstermin schließt am 1 Februar 2015und die Mannschaften werden in Reihenfolge des Eingehens platziert. Warten Sie also bitte nicht zu lange mit der Anmeldung.

Nach dem Eintrachstermin werden Sie so bald wie möglich alle zusätzliche Information über das Turnier erhalten.Wir sind gerne bereit bei eventueller Übernachtung in oder in der Nähe von Maastricht zu vermitteln. Sie können auf das Anmeldeformular sich äußern ob Sie wert darauf legen, dass wir Ihnen bei der Regelung einer Übernachtung behilflich sein können. Für weitere Information in dieser, können Sie sich wenden an Herrn Fer Seegers: f.seegers@home.nl

Mit freundlichen Grüßen,
Turnierausschluß R.K.V.C.L.
John Meijers;
Tel.nr. 0031- 43 - 3621382 oder 0031 – 621661772
Daalhemerweg 120;
E-mail: john.meijers@ziggo.nl 
6301 BM Valkenburg a/d Geul (Holland)
Website: www.rkvcl.nl

Liebe Sportfreunde,

R.K.V.C.L. hat das Vergnügen euch für das mittlerweile traditionelle Jährlichen Internationale “Pie Roymans” Frauen – Fußballturnier ein zu laden. Wir veranstalten seit einige Jahren, erfolgreich ein Turnier unter Beteiligung von Mannschaften aus mehreren Ländern.

Auch dieses Jahr haben wir uns entschieden für ein“ Internationales 7’er Turnier ”.

Turniertag: Donnerstag 14 Mai 2015

Um das Turnier reizvoll zu gestalten wirden mehrere Geldpreise zur Verfügung gestellt, so wie dem Pie Roymans Wanderpokal, während alle Mannschaften ein Andenken erhalten. Bei der Klasseneinteilung werden Standard und Reserveteams selbstverständlich wenn möglich beachtet.

Während des Turniers findet einen Wettkampf statt um den Hoeve Rome Strafstoß Pokal.

Das Turnier findet statt auf unserer Sportanlage “Hoeve Rome” in Limmel – Maastricht, und gespielt wird am Rasenplatz. Das Einschreibegebühr beträgt € 25.00 pro Mannschaft und kann am Turniertag vor Anfang der Spiele bezahlt werden.

Wir würden es sehr schätzen, wenn wir auch ihren Verein mit einem oder mehreren Teams begrüßen dürften. Der Eintragungstermin schließt am 1 Februar 2015 und die Mannschaften werden in Reihenfolge des Eingehens platziert. Die Spielstärke der Mannschaften spielt keine Rolle.

Warten Sie also bitte nicht zu lange mit der Anmeldung.Nach dem Eintrachstermin werden Sie so bald wie möglich alle zusätzliche Information über das Turnier erhalten.

Wir sind gerne bereit bei eventueller Übernachtung in oder in der Nähe von Maastricht zu vermitteln. Sie können auf dem Anmeldeformular sich äußern ob Sie wert darauf legen, dass wir Ihnen bei der Regelung einer Übernachtung behilflich sein können. Für weitere Information in dieser, können Sie sich wenden an Herrn Fer Seegers,  f.seegers@home.nl    

Mit freundlichen Grüßen,
Turnierausschluß R.K.V.C.L.
John Meijers
Daalhemerweg 120
6301 BM Valkenburg a/d Geul   
E-mail: john.meijers@ziggo.nl 
Tel.nr. 043-3621382 of 06-21661772 
Website: www.rkvcl.nl                                                             

Login

Onze club winkel

onzeclubwinkel

Nieuwsbrief

Onze sponsors

 
pieklein
 
 
Ga naar boven