empty

Beste sportvrienden,

R.K.V.C.L. heeft het genoegen u uit te nodigen voor het jaarlijkse internationale "Pie Roymans" damesvoetbaltoernooi. Wij organiseren reeds enkele jaren, succesvol, een toernooi m.m.v. ploegen uit diverse landen .Ook dit jaar heeft de toernooicommissie gekozen een internationaal 7-tallen toernooi te organiseren. U kunt eventueel met meerdere teams  inschrijven.

Het toernooi zal plaatsvinden op: donderdag 14 mei 2015

Gestreden zal worden om de “Pie Roymans wisselbeker” en om het toernooi aantrekkelijk te maken stellen we diverse geldprijzen beschikbaar, terwijl alle ploegen een herinneringstrofee ontvangen  Bij de poule-indeling zal zo veel mogelijk rekening gehouden worden met standaard en reserveteams. Op de toernooidag zal door elk team, tussen de wedstrijden door, gestreden worden om de

Hoeve Rome Penalty-Bokaal.

Het toernooi zal plaatsvinden op ons sportcomplex "Hoeve Rome" te Limmel - Maastricht. Het inschrijfgeld bedraagt € 25.00 per team, welk dient te worden voldaan op de toernooidag vóór aanvang.

Wij zouden het zeer op prijs stellen om ook uw vereniging met een of meerdere teams te mogen begroeten. De inschrijftermijn sluit op 1 maart 2015 en de teams zullen in volgorde van binnenkomst worden geplaatst, waarbij vermeld dient te worden dat teams van alle speelsterktes in kunnen schrijven. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Zo spoedig mogelijk na sluiting van de inschrijftermijn ontvangt u alle aanvullende informatie m.b.t. het toernooi.

Voor het regelen van een eventuele overnachting in of rondom Maastricht, zijn wij graag bereid hierin bemiddelend op te treden. U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u er prijs op stelt dat wij met u in contact treden om een en ander t.a.v. overnachtingen te regelen. Voor verdere informatie omtrent de overnachtingen kunt u nu al contact opnemen met de heer Fer Seegers (f.seegers@home.nl).

Met vriendelijke groeten.                                                                   

Toernooileiding R.K.V.C.L. - Maastricht
John Meijers
Daalhemerweg 120
6301 BM Valkenburg a/d Geul  
E-mail: john.meijers@ziggo.nl 
Tel.nr. 043-3621382 of 06-21661772
Website: www.rkvcl.nl

Login

Onze club winkel

onzeclubwinkel

Nieuwsbrief

Ga naar boven